07 / 05 / 2024

silivri merkez yakın çevresi imar

silivri merkez yakın çevresi imar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri ilçesine bağlı Merkez ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 2 Aralık 2014 tasdik tarihli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Silivri Merkez 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Silivri ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Taşkın Alanı Bölgesi Revizyon Nazım İmar Planı 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Dolar/TL tarihi zirveye yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL?

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini beklentilerin altında artışla yüzde 17,5’e yükselterek sıkılaştırmanın kademeli sürdürüleceği mesajından sonra tarihi zirvelere yakın yatay seyrediyor.

İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

Merkez Bankasının faiz kararından sonra herkes dolarda yükseliş beklerken iktidara yakın bir isimden şok iddia geldi. Doların 15 TL'ye düşeceği tarihi verdi, "Bu daha başlangıç, küçük dilinizi yutacaksınız" dedi.

Silivri Merkez 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Silivri ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Taşkın Alanı Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Silivri Merkez Sahil Bölgesi revizyon imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sektöre olumlu yansıyacak!

Uğur Dumankaya, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını yorumladı. İndirimin sektöre olumlu yansıyacağını söyleyen Dumankaya şunları söyledi:

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi konut kredilerine nasıl yansıdı?

Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından gözler konut kredisi faiz oranlarına çevrildi. İndirimin konut kredilerine etkisinin nasıl olacağını Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Koca'ya sorduk.. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Silopi'de 200'e yakın ev yıkıldı!

Silopi'deki durumu değerlendiren HDP Milletvekili Ferhat Encü, şu ana kadar sadece iki mahallede 200'e yakın evin yıkıldığını ve İlçe Emniyet ile TOKİ'ler arasında büyük bir cadde yapılmaya başlandığı söyledi.

Başakşehir'de 20 bine yakın konut üretildi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir bölgesinin hızla geliştiğini, buradaki projelerde yüzde 55'e yakın donatı alanlarının bulunduğunu, bölgede alt gelirliler için 20 bine yakın konut üretildiğini anlattı.

Endonezya'da 500'e yakın kaçak ev yıkıldı!

Endonezya'nın Cakarta'ya bağlı Luar Batang semtindeki gecekondu mahallesinde kaçak yapılan 500'e yakın ev yıkıldı.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi gayrimenkul sektörünü umutlandırdı!

Merkez Bankası'nın faizlerini düşürmesi, satışların canlanmasını bekleyen gayrimenkul sektörünü umutlandırdı. Torun, Merkez Bankası'nın faiz kararını 'rakamsal olarak olmasa da psikolojik olarak' önemli bulduğunu söyledi.

silivri merkez yakın çevresi imar Haberi

silivri merkez yakın çevresi imar


İstanbul Silivri İlçesi, Merkez ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 12 Aralık 2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatı 3 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.


İmar planı için...