08 / 05 / 2024

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi Haberi

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede bir ilki hayata geçirerek yapımı 16. Yüzyıla dayanan ve cumhuriyet döneminde yoğurthane olarak kullanılan binaları restore ederek Silivri’ye bir tiyatro salonu kazandırmıştı. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan sahne, Kasım ayı programıyla aylık belirlenen kültür sanat takvime perde açacak.



IŞIKLAR: “SANATLA, KÜLTÜRLE, AYDINLIKLARA…”


Silivrilileri kültür sanat etkinliklerine davet eden Başkan Işıklar: “İlçemizin büyük eksiği olan tiyatro salonumuz Kasım ayı itibarı ile “PERDE” diyor. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Silivrimizin eksiklerini tespit etme, bürokratik engelleri aşma, projelendirme, ihale süreçleri gibi birçok safhayı geride bırakarak önce Yaşar Kemal Çok Amaçlı Salonunu, bir yıl sonrasında da Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnemizi hizmete açtık. Şimdi sırada Silivri Kent Müzesi ile bir Toplantı ve Sergi Salonumuz var....