02 / 05 / 2024

Silivri osb projeleri

Silivri osb projeleri

Silivri iş dünyası temsilcileri yeni yatırımların önünün açılması için bölgede yeni nesil bir OSB'nin kurulması ya da işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanması gerektiğini ifade etti

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ Silivri 2. Etap ihalesi 29 Mart'ta!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Silivri Alipaşa Mahallesi 2. Etap projesinin ihalesini 29 Mart 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Silivri Erseven Sitesi projeleri masaya yatırıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Erseven Sitesi sakinleriyle bölge projelerini konuşmak, hizmetlere ilişkin talep ve önerileri dinlemek üzere bir araya geldi.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Silivri iş dünyasından yeni nesil OSB talebi!

Silivri iş dünyası temsilcileri yeni yatırımların önünün açılması için bölgede yeni nesil bir OSB'nin kurulması ya da işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanması gerektiğini ifade etti

Silivri osb projeleri Haberi

Silivri osb projeleri

Silivri iş dünyası DÜNYA Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünde sorunlarını masaya yatırdı. Yeni yatırım alanı bulmakta zorlanan iş dünyası, bölgede yatırımın önünün açılması için 'yeni nesil organize sanayi bölgesi' talep etti. Islah OSB projelerinin onaylanmadığını kaydeden iş çevreleri, işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanmasını bekliyor. Yeni yatırım alanları bulmakta zorlanan Silivri iş çevreleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)2009 yılında 1/100.000 ölçekli planda değişikliğe giderek konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürdüğü arazilerin tekrar sanayi alanı yapılmasını istiyor. İş çevreleri bu yapılamıyorsa Silivri'ye yeni nesil OSB kurulmasını talep ediyor. DÜNYA gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünü yaptığı yuvarlak masa toplantısında ilçenin geleceğini tartışan iş dünyasının temsilcileri Islah OSB projesinin İBB'nin onay vermemesi nedeniyle hayata geçemediğini ifade etti. Toplantı...