03 / 05 / 2024

ASTİM OSB'de 200 dönüm alan yer talep edenlere verilecek!

ASTİM OSB'de 200 dönüm alan yer talep edenlere verilecek!

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.



ASTİM OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Halil Tavil, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Gözlüklü, Zühtü Özçelik, Ali Osman Çelik ve ASTİM OSB Bölge Müdürü Erdem Bilgili, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu’nun projeleri hakkında Vali Ayyıldız’a bilgi veren Başkan Maraş, sanayicilerin enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürecek doğalgaz şebekesinin yapımına başlayacaklarını, bununla ilgili ihalenin son aşamaya geldiğini bildirdi.


ASTİM OSB’de sanayicilere tahsis edilmek üzere yeni arsa oluşturma çalışmalarına da başladıklarını belirten Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti. Nitelikli eleman bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan sanayicinin personel ihtiyacına cevap vermek için yapılacak eğitim çalışmalarına da değinen Gökhan Maraş, imar planı çalışmaları tamamlanan Endüstri Meslek Lisesi projelerinin TOBB tarafından yapılmakta olduğunu, ayrıca GEKA’ya sundukları Sürekli Eğitim Merkezi projesinin de onaylandığını ve 2016 yılında yapımına başlanacağını belirtti.


ASTİM OSB’nin Aydın sanayisinde önemli bir yerinin olduğunu vurgulayan Vali Ayyıldız, “Yeni arsa oluşturma çalışmalarının sanayinin kapasitesini önemli ölçüde artıracak. ASTİM OSB’nin daha da büyümesine imkan sağlayacak. Yeni Yönetim Kurulunun görevlerinin hayırlı olmasını, ASTİM OSB için daha iyi işler yapılarak daha güzel sonuçlar alınsın” dedi. 


Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön