02 / 05 / 2024

Silivri sanayi arsası

Silivri sanayi arsası

Silivri iş dünyası temsilcileri yeni yatırımların önünün açılması için bölgede yeni nesil bir OSB'nin kurulması ya da işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanması gerektiğini ifade etti

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

O ilde 12 taksitle 9 adet arsa satılıyor! Yatırımcılara büyük fırsat! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan 9 adet sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 15 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Tolga Pınarbaşı tarafından açıldı.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Serdar Gül tarafından açıldı.

Silivri Evim Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Evim Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Umuç tarafından kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!    

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Silivri sanayi arsası Haberi

Silivri sanayi arsası

Silivri iş dünyası DÜNYA Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünde sorunlarını masaya yatırdı. Yeni yatırım alanı bulmakta zorlanan iş dünyası, bölgede yatırımın önünün açılması için 'yeni nesil organize sanayi bölgesi' talep etti. Islah OSB projelerinin onaylanmadığını kaydeden iş çevreleri, işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanmasını bekliyor. Yeni yatırım alanları bulmakta zorlanan Silivri iş çevreleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)2009 yılında 1/100.000 ölçekli planda değişikliğe giderek konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürdüğü arazilerin tekrar sanayi alanı yapılmasını istiyor. İş çevreleri bu yapılamıyorsa Silivri'ye yeni nesil OSB kurulmasını talep ediyor. DÜNYA gazetesi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünü yaptığı yuvarlak masa toplantısında ilçenin geleceğini tartışan iş dünyasının temsilcileri Islah OSB projesinin İBB'nin onay vermemesi nedeniyle hayata geçemediğini ifade etti. Toplantı...