02 / 05 / 2024

Silivri Tiyatro Salonu

Silivri Tiyatro Salonu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Silivri Tiyatro Salonu 27 Nisan'da açılıyor!

Silivri Belediyesi tarafından kent tarihine uygun şekilde restore edilen, Kültür Sokağı içinde yer alan ilçenin ilk Tiyatro Salonu 27 Nisan’da kapılarını açıyor.

Silivri Tiyatro Salonu'nun inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’ndan sonra aynı parsel üzerinde bulunan tarihi yoğurthane binalarında da aslına uygun şekilde restorasyon çalışması başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye Tiyatro Salonu kazandırıyor.

Taksim Meydanı yeniden düzenlenecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Camisi, Muammer Karaca Tiyatro Salonu’nun son durumu hakkında açıklamalar yaptı...

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

AKM mimarisiyle göz dolduruyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreni dün atıldı. Yeni AKM'nin içerisinde 2 bin 73 kişilik dünya standartlarının üzerinde bir opera salonu, 828 kişilik bir tiyatro salonu ve bunlara ait sahne, kulis odaları bulunuyor. 

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

İzmir Karabağlar'ın yeni planlaması 2017'de tamam!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. 480 bin nüfuslu İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da otel, sinema, tiyatro salonu bulunmadığını vurguladı; ancak sağlıklı bir planlamayla, kentsel dönüşümle bu dezavantaj gibi görünen durumu avantaja dönüştüreceklerini söyledi.

Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileniyor!

30 yıla yakın süredir sanat ile yaşayan, birbirinden güzel yüzlerce tiyatro oyununa ev sahipliği yapan, usta tiyatrocuları ağırlayan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yeni sezon için tadilata girdi.

Silivri'deki tarihi mekan tiyatro sahnesine dönüştürüldü!

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi nasıl olacak?

ABD’li mimarlık firması Perkins Will de İstanbul’daki AKM binası için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bir proje sundu. Projede 2 bin kişilik büyük bir tiyatro ve opera salonu, 800 kişilik tiyatro salonu, sinema salonları yer alacak.

Silivri'nin ilk tiyatro salonu açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Silivri Tiyatro Salonu 27 Nisan'da açılıyor!

Silivri Belediyesi tarafından kent tarihine uygun şekilde restore edilen, Kültür Sokağı içinde yer alan ilçenin ilk Tiyatro Salonu 27 Nisan’da kapılarını açıyor.

Silivri Tiyatro Salonu Haberi

Silivri Tiyatro Salonu


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Yapımı 16. yüzyıla dayanan ve cumhuriyet döneminde yoğurthane olarak kullanılan binalarda restorasyon çalışmaları yaptıran Başkan Işıklar, oluşturduğu Kültür Sokağı’nda Yaşar Kemal Sergi Salonu’nun ardından, şimdi de Silivri Belediyesi Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’ne görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Silivrililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa; CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Eski Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda başkanları katıldı.


IŞIKLAR: “EN BÜYÜK ESERİMİZİ HER GÜN SAHNELEYECEĞİZ…”


Silivri Belediye Başkanı...