02 / 05 / 2024

silivri yüzme okulu

silivri yüzme okulu

Silivri’de engelli öğrenciler için 500 bin lira maliyetle yapımı gerçekleştirilen hidroterapi havuzu personel alınamadığı için hizmete kapatılmayla yüz yüze!

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Zeytinburnu'ndaki iki yüzme havuzunda sona gelindi!

Yatırımlarına devam eden Zeytinburnu Bellediyesi ilçede hayata geçirdiği iki yüzme havuzunda sona geldi

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

silivri yüzme okulu Haberi

silivri yüzme okulu

Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü tarafından Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu’nun içerisine engelli öğrencileri için hidroterapi yavuz yaptırıldı. 500 bin liraya yapılan Alev Anne Hidroterapi Havuzu, kamu kurumlarının ilgisizliği yüzünden kapısına kilit vurulma aşamasına geldi. 2016-2017 eğitim yılında açılacağının sözü verilen tesislerde görev yapacak 4 personel için belediyeye ve kaymakamlığa dilekçe gönderildi. Ancak ne belediye ne de kaymakamlık okulun isteğine yanıt vermiş değil.  


DİLEKÇEYE GERİ DÖNÜŞ YOK 

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Nazım Öztürk, “Bu havuz için 1 hidroterapi uzmanı, 1 havuz bakım personeli, 1 temizlik personeli ve 1 kadın öğretmenine ihtiyacımız var. Ancak bu personeli henüz istihdam edemediğimiz için bir türlü kullanıma başlayamadık” dedi. 


BİZE ENGEL OLMAYIN! 

‘Bu havuzdan şampiyonlar...