21 / 05 / 2024

Silivride kaç cam geri dönüşüm kutusu var

Silivride kaç cam geri dönüşüm kutusu var

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Vestel gri cam buzdolabında 2 bin TL net indirim fırsatı! 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel, mutfaklara şıklık katan gri cam buzdolabında 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kokuları asla birbirine karıştırmayan özel soğutma sistemine sahip Vestel NFK54021 CG GI PRO 481 Lt buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Fakir Ceremony 2200 W Cam Çay Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Cam Çay Makinesi,1850 Watt güç ile çalışarak demliği ve su ısıtıcı haznesini devamlı sıcak tutuyor. Cihaz otomatik kapanma ve kireç filtresi sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Renault Megane fiyatları güncellendi! Renault Megane kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni ön tasarımı, krom ayrıntıları, C şeklindeki ışık imzası, elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla göz dolduran Renault Megane Sedan, en çok tercih edilen arabalar arasında yer alıyor. Peki Renault Megane kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Ataş tarafından kuruldu.

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Karaman tarafından kuruldu. 

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

TOKİ Kayabaşı'nda dokuzuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Silivride kaç cam geri dönüşüm kutusu var Haberi

Silivride kaç cam geri dönüşüm kutusu var

Geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Silivri Belediyesi, atıkların düzenli toplanması için ilçe genelindeki cam kumbara sayısını arttırdı.


Silivrilileri atıkların ayrışması konusunda hassas olmaya davet eden Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Sorumlusu İbrahim Sevim, cam toplama kumbarası ve geri dönüşüm kutusu taleplerinin, 444 20 47 numaralı İletişim Merkezi’nden veya www.silivri.bel.tr web adresi üzerinden İletişim Merkezi talep formlarıyla alındığını dile getirdi.


Silivri...