29 / 04 / 2024

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?



 Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Ankastre ocaklar dayanıklı sağlam yapısı ve göz alıcı tasarımı ile ev hanımlarının yemek yaparken mutfaklarda en büyük yardımcısıdır.Tek dokunuşla 4 farklı ocak gözünde 4 frklı yemek yapmak mümkün hale geliyor.

GAZLI OCAĞIN ÖZELLİKLERİ

  • Ankastre ocakta yer alan her ocak gözü için farklı bir ızgara bölmesi bulunur ve ocak ızgaraları da tasarımsal açıdan farklılık gösterir.
  • Otomatik gaz kesme emniyeti, ocağın açık unutulduğu anlarda ya da yemeği bırakıp dışarı çıktığınız zamanlarda kazaları önlemek için devreye girer ve evinizin güvende olmasına yardımcı olur.
  • Ankastre ocakta 4 farklı göz bulunur ve böylece kullanımı kolaydır.Sağlam yapıya sahip olan ocak ızgaraları bulunduğu yerden kolayca çıkarılır ve temizlenir.
  • Ocağın çalıştığı anlarda da ısıyı hızlı bir şekilde iletebilmesi sayesinde yemek pişirme süresi kısalır.Buda hem maddi yönden hem de zaman açısından tasarruf elde etmenize yardımcı olur.
  • Her pişirme bölgesinin sahip olduğu ayarlanabilir ısı seçenekleri sayesinde, yemekleri istenen sürede ve istenen ısıda pişirirebilirsiniz.
  • Ankastre ocakların üst kısmındaki ızgara demirler daha hızlı ısınır ve bu da yemek hazırlama esnasında zamandan da tasarruf ettirir.
  • Enerji tasarrufu sağlamak için ise tava veya tencere boyutu ile orantılı olan uygun ocak gözü kullanılmalıdır.

Peki Profilo ankastre ocağın sahip oldğu teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön