30 / 04 / 2024

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.



Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli ankastre ocak sahip olduğu gelişmiş teknolojisiyle bir çok kullanım kolaylığı ortaya koyuyor. Kontrol panelinin dokunmatik olması ve çocukların güvenliğini ön planda tutan çocuk emniyeti fonksiyonu çocukların kazara ocağı çalıştırmasını ve olası yanma risklerini engelliyor.

ELEKTRİKLİ ANKASTRE OCAK ÖZELLİKLERİ

Vitroseramik ocağın elektronik yapısında yer alan atıl ısı göstergesi, ocak yüzeyinin sıcaklığı güvenli bir seviyeye gelene kadar açık kalır. Böylece olası yanma tehlikelerine karşı önlem alınmış olur.

Atıl ısı göstergesi ile ocağın hangi bölgesinin güvenli olduğunu kolayca görebilirsiniz. Ocak üzerinde bulunan kontrol panel kullanımı çok kolaydır. İstediğiniz sıcaklık seviyesinde yiyeceklerinizi pişirmek için sadece dokunarak ayarlama yapmak mümkündür.Sesli geri bildirim özelliğine sahip olan dokunmatik panel özgürce hareket edebilmeniz için size daha fazla alan imkanı sunar. 

Electrolux elektrikli ankastre ocak, güvenlik bakımından etkili önlemler sunarak riskleri en aza indirir. Dört farklı ebatta pişirme gözü ile istediğiniz seviyede yemek pişirebilirsiniz. Sıcaklık seviyelerini dijital panelden artırıp eksiltebilir, ocağı kapattıktan sonra soğuma durumunu göstergeler üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.Otomatik kapanma özelliği riskli bulduğu anlarda devreye girerek kazalara karşı önlem alarak kendini kapatır.

Çocuk emniyet kilidi ile yanlışlıkla oluşabilecek yanma risklerinin önüne geçer.Işıklı kontrol paneli şık görünümü düz ve pürüzsüz yüzeyi mutfağınızda modern bir hava estirir.Elektrikli bir yapıya sahip olması pratik ve hızlı bir şekilde istenilen ısı seviyesine ulaşmasında etkilidir.

Düz ve pürüzsüz yüzey temizliğine sahip cihazın elektrikli yapısı, bağımsız biçimde kullanılmasına ve kolayca yer değiştirmesine olanak tanır. Güvenlik önlemleri ve kolay temizlenebilme özellikleri ile hayatı kolaylaştıran fonksiyonlara sahiptir.

Peki elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerede satılıyor? 


Geri Dön