28 / 04 / 2024

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, zaman ayarlı alev teknolojisi, geniş hacimli ocak gözleri ve gaz söndürme emniyeti sayesinde ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlar.



Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi
Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, ergonomik tasarımı ve çeşitli fonksiyonlarıyla ev hanımlarına lezzetli yemekler pişirme imkanı sunar. 4 gözü gazlı olan ocakta zamanlayıcı özelliği ile 4 farklı yemek pişirmek mümkündür. 

ZAMAN AYARLI ÖZELLİK

Bir çok fonksiyona sahip olan ocağın zamanlayıcı özelliği sayesinde, ocağın sağ üst gözü zaman ayarı ile kullanılabilir. Zaman ayar düğmesinden ayarlanan süre bittikten sonra sesli uyarı verir ve sağ üst ocak gözü otomatik olarak kapanır. Böylece güvenli yemek pişirme işlevi gerçekleşmiş olur.

9 KADEMELİ HASSAS ALEV TEKNOLOJİSİ

Ergonomik tasarıma sahip ocaktaki alev ayarını ayarlamak için kullanılan dügme 9 kademelidir. Ocağın 9 kademeli olması sayesinde 9 farklı kademede ısı ayarı yapılarak etkili pişirme meydana gelir.

GAZ SÖNDÜRME EMNİYETİ

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocağın sahip olduğu güvenlik önlemlerinden biridir. Ocak alevi istenmeden kapandıgında ve ya kapatmayı unuttuğunuzda gaz emniyeti devreye girer, gazı keserek zehirlenme riskine karşı önlem alır. Güvenliğinizi büyük oranda sağlar.

Vestel Prestij Ankastre Ocak, standart ocaklara göre daha genis hacimlidir. 65 cm geniş ocak tasarımıyla ocağınıza aynı anda daha fazla tenecere sığar. Yemek pişirme işlemini gerçekleştirmek için her gözde bulunan ateşleme sistemiyle ocağınızı tek bir hareketle yakabilirsiniz.Doğrudan alev teknolojisi sayesinde ocaktan çıkan alev tencereye dik ve direkt olarak iletilir. Böylelikle %20 tasarruf elde edilir. Zamanlayıcı özelliğin süresi bittiğinde ocağınız sesli uyarı verir ve böylece sağ üst ocak gözü otomatik olarak kapanır.

Ürünün, inoks silindir düğme sistemini, kolayca döndürerek istenilen ayara getirebilmeniz mümkündür. Ayrıca kahve severlere cezveler için de ayrı kullanım alanı sunarak; kahvelerinizi rahatça pişirmenizizi sağlar.

Peki Vestel ankastre ocak teknik özellikler neler?
 


Geri Dön