07 / 05 / 2024

Siemens Elektrikli Ankastre Ocak 8.760 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Elektrikli Ankastre Ocak 8.760 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına giren elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor



 Siemens Elektrikli Ankastre Ocak 8.760 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakta yemek yapmaktan zevk alan ve çeşit çeşit yemekler yapan ev hanımlarının işini kolaylaştıran bu elektrikli ankastre ocak mutfakların vazgeçilmez beyaz eşyaları arasındadır. Ev hanımlarına pişirme ve ısıtma konusunda yenilikçi teknolojisi ile cevap veren ve harika sonuçlar ortaya koyan bu ankastre ocak en çok tercih edilen beyaz eşyalardandır.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Dokunmatik kontrol paneli bulunan bu ürünü kolaylıkla çalıştırabilir veya kapatabilirsiniz. Dört adet elektrikli göz sayısı bulunan model, değişik yemek yapma fırsatı sunar. 
  • Elektrikli ankastre ocak, her çeşit yemek türü için kullanılabilir.
  • Kullanılacak olan tava ve tencereler, ocaktaki pişirme gözüne uygun olarak seçilip yerleştirildiğinde  ısıtmadan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. 
  • 17 adet güç kademesine sahip olan ET611HE17E Siemens ocak modeli, yemeklerinizin istediğiniz sürede pişirilmesini sağlar. Bu kademeyi her bir göz için ayrı ayrı uygulayabilir ve çoklu yemek pişirme sırasında en iyi verimi almış olursunuz.
  • Otomatik çocuk emniyetine sahip olan ürün, olası riskleri önlemek için açılıp kapatılır. Böylelikle çocuklu aileler için daha güvenli bir ürün olmuş olur. 
  • Arızalar için önlem niteliğinde olan otomatik kapanma modu, aşırı ısınmanın önüne geçerek ocağınızı uzun yıllar kullanabilmenize yardımcı olur.

Peki ürünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? En uyguna nereden alınır?


 


Geri Dön