06 / 05 / 2024

Fakir Ceremony 2200 W Cam Çay Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Ceremony 2200 W Cam Çay Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Cam Çay Makinesi,1850 Watt güç ile çalışarak demliği ve su ısıtıcı haznesini devamlı sıcak tutuyor. Cihaz otomatik kapanma ve kireç filtresi sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 



 Fakir Ceremony 2200 W Cam Çay Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Evinde misafiri eksik olmayanlar için Fakir cam çay makinesi ergonomik ve fonksiyonel çalışma şekli sayesinde pratik bir çay demleme imkanı sunuyor.

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Fakir Ceremony Çay Makinesi camdan gelen sağlığı sıcak içeceklerinizle buluşturarak fonksiyonel bir kullanım sağlıyor.Isıtıcı haznesi ve demlik bölümlerine sahip ürün sayesinde farklı kullanım seçeneklerini elde etmek mümkün hale geliyor. Çay makinesi olmasının yanı sıra kettle görevi de görerek sıcak içecekler hazırlanmasına yardımcı oluyor.

Cihaz cam tasarımı ile idikkat çekiyor.Cam tasarımı sayesinde suyun kaynadığını da çayın demlendiğini de görebilirsiniz. Ergonomik ve fonksiyonel çalışma şekliyle mükemmel lezzette sıcak içecek hazırlama kolaylığı sunan ürün tek tuş ile kolayca açılıp kapanabilir.

Fakir Çay Makinesi, 1800 W güçle çalışıyor. Yüksek performansıyla etkili sonuçlar ortaya koyan ürünün su ısıtıcı haznesi, dem demliği ve çay filtresi kaliteli paslanmaz çelikten üretildiği için uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Su ısıtıcı haznesi 2 litre, çay süzgeci dahil demlik kapasiyesi ise 1 litre olan ürün,Ledaydınlatması sayesinde şık bir görünüme de sahiptir. Su kaynadığında kırmızı ışığı ve sıcak tutma fonksiyonunda yeşil ışığı yanar.
Isıtıcı ve demliğin özel tasarım ağız yapısı sayesinde damlatmayan özelliğe sahiptir, bu özellik sayesinde bardaklarınıza suyu doldururken etrafı kirlenmemiş olur.

Peki Fakir çay makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? 

 


Geri Dön