23 / 07 / 2024

Silivrili hafriyatçılar kooperatifi

Silivrili hafriyatçılar kooperatifi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılış programına katıldı. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılış programına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Szgern Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szgern Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Eren tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Silivrili hafriyatçılar kooperatifi Haberi

Silivrili hafriyatçılar kooperatifi


Silivrili hafriyatçılar kooperatif kurarak tek çatı altında toplandı. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılışa katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, örgütlenmenin önemine dikkat çekerek: “Kooperatifleşmek demek; güç birliği, el birliği demek, o mesleğin daha iyi şartlarda yapılabilmesi demektir. Silivri’de birçok sektör kooperatifleşerek daha da güçlendi. Balıkçılıktan, tarımsal kalkınmaya, taşıyıcılar kooperatifinden, nakliyecilere birçok tüzel kişilik oluştu. Sektörde daha etkin ve güçlü olabilmek için bir araya gelmek, tek çatı altında birlik olmak çok önemli. Bu birlikteliğin faydasını göreceğinize inanıyorum. Allah hayırlı işler nasip etsin, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış programına belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar da katıldı. 



Silivri...