03 / 05 / 2024

Silk Cashmere şubeleri

Silk Cashmere şubeleri

Silk & Cashmere, 2 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.Yenilenme ile 5 yılda 3 kat büyüme hedefleniyor. Rönesans adı verilen yapılanmanın mimarı ise Ayşen Zamanpur’un oğlu...

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart 3'ü 1 Arada Epilatör,  kablosuz ve 2 hız ayarına sahip teknolojisiyle ciltlerdeki istenmeyen tüğlerle başa çıkar.

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

AVM'lerde dövizle kira krizi!

Silk-Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, AVM'lerdeki kira tartışmasının iki tarafa da faydalı olmayacağına dikkat çekti. 

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Silk Cashmere şubeleri Haberi

Silk Cashmere şubeleri

Ayşen Zamanpur’un 22 yıl önce kurduğu, bugün 26 ülkede 200 noktada satış yapar hale gelen Silk&Cashmere, 2 milyon dolarlık bir yatırımla yenilendi. Louis Vuitton, Gucci gibi dünya markalarının danışmanlarıyla çalışan Silk&Cashmere’de bu yenilenmenin 5 yılda 3 kat büyümeye temel olması hedefleniyor. Bir diğer hedef ise dünyanın en sevilen kaşmir markası olmak. 

İnternetten şaşırtan satış

Logosundan müşteri ilişkilerine kadar 500 günlük bir ‘rönesans’ döneminden geçen markaya Ayşen Zamanpur’un oğlu Ferhat Zamanpur imzasını attı. Los Angelas’ta University of Southern California İşletme ve Pazarlama bölümlerinde okuyan Ferhat Zamanpur, okul bitince ABD’de bir sağlık şirketinde çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü ve şirkette çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Ardından genel müdür yardımcısı olarak işleri devraldı. Rönesans adını verdikleri yeniden yapılanmayla köklerine sahip çıktıklarını ancak daha genç ve yeni...