28 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3'ü 1 Arada Epilatör'deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart 3'ü 1 Arada Epilatör,  kablosuz ve 2 hız ayarına sahip teknolojisiyle ciltlerdeki istenmeyen tüğlerle başa çıkar.



 Hanımlar dikkat! Braun Kablosuz 3 ü 1 Arada Epilatör deki indirim fırsatı kaçmaz! 1 Mart 2023 fiyat listesi
Kadınların en büyük sorunu istenmeyen tüğlerdir. Hem onlardan kurtulmak hemde bunu acısız şekilde yapmak isterler. İşte Braun Silk-epil 5 5605 SensoSmart, Kablosuz, Islak ve Kuru, 3'ü 1 Arada Epilatör gelişmiş teknolojisiyle sizi istenmeyen tüğlerden kurtarır.

EPİLASYON CİHAZI ÖZELLİKLERİ

Silk-epil 5 tüyleri hassas bir şekilde kökünden almaya uygun bir ayardadır. Kaymayı önleyen kavrama ile duş veya banyoda tüy alabilir, sık su kullanarak bunu neredeyse acısız bir deneyim haline getirebilmeniz mümkündür.

Tüy almaya nazik bir deneyimle başlayabilirsiniz. Braun Silk-epil 5, randevu gününüze bağlı kalmadan haftalarca pürüzsüz kalan bir cilt için tüyleri kökünden alarak pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.Sıcak suda epilasyon yapmak cildinizi gevşetir ve böylece daha da nazik bir kullanım elde edersiniz.

Braun 3'ü bir arada epilatör ile en sevdiğiniz kıyafetleri koltuk altlarınızın yumuşak ve pürüzsüz olduğuna güvenerek giyin. Ekstra hassas bölgeler için sete dahil olan tıraş başlığını kullanmanız önemlidir.

Bununla birlikte Yeni Silk-epil 5, daha rahat ve hassas epilasyon işlevi için bir masaj başlığı içermektedir.Braun epilatör cihazında yer alan tıraş başlığı, epilatörü tam fonksiyonlu bir tıraş makinesine dönüştürürken kırpma başlığı ise tüyleri düzeltmenize yardımcı olur.

Gelişmiş teknolojiye sahip cihaz %100 su geçirmez, banyo ve duşta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Suda sık kullanımla epilasyon neredeyse acısız bir şekilde gerçekleşir.

Epilasyon cihazı 2 hız ayarına sahiptir.Bunlar: Ekstra nazik epilasyon için 1. Hız, ekstra etkili epilasyon için 2. Hız ayarı kullanılır.

Peki Braun eipasyon cihazının teknik özellikleri neler?


Geri Dön