01 / 05 / 2024

Siltaş Mavi Park maltepe

Siltaş Mavi Park maltepe

Siltaş Mavi Park Maltepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Görsellerin hazırlandığı Siltaş Mavi Park Maltepe projesinde daireler 2+1, 3+1 ve loftlardan oluşuyor.

Siltaş Mavi Park'ın www.siltasmavipark.com internet sitesi açıldı!

Siltaş Mavi Park Maltepe projesinin internet sitesi www.siltasmavipark.com açıldı. Görsellerin ve kataloğun da hazırlandığı Siltaş Mavi Park Maltepe'de fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Siltaş Yapı Mavi Park'ta konutlar 1 ay sonra satışta!

Maltepe Altay Çeşme Mahallesi'nde inşa edilecek olan Siltaş Yapı Mavi Park projesinde satışlar ertelendi. 1 ay sonra satışların başlayacağı Mavi Park projesinde 58 konut yer alacak.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Siltaş Flora Park ödeme planı!

Siltaş Flora Park ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Siltaş Flora Park fiyatları 410 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Siltaş Flora Park ev fiyatları 2017!

Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan Siltaş Flora Park Kurtköy'de daire teslimlerinin Haziran ayında yapılması hedefleniyor. Projede 10 bin TL peşinatla 120 ay vade fırsatı sunuluyor...

Yalı Mahallesi Parkı Karşıyaka'da yükselecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Mavişehir’de Yalı Mahallesi Parkı'nı hayata geçiriyor.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Ege Park Mavişehir Kurban bayramı çalışma saatleri...

İzmir Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Park Yaşam Mavişehir ve Ankara İli Çankaya İlçesi Karakusunlar Mahallesinde bulunan 4 adet Bağımsız Bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Siltaş Flora Park'ta 2+1'ler 305 bin TL'den başlıyor!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Flora Park 12 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor. Projede toplam 176 daire yer alıyor.

Siltaş Mavi Park maltepe Haberi

Siltaş Mavi Park maltepe

Mavi Park projesi; Siltaş Yapı tarafından Maltepe'de Altay Çeşme Mahallesi'nde inşa ediliyor. Projede toplam 60 konut yer alıyor. 


Siltaş Mavi Park projesinde yer alan konut seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft şeklinde tasarlandı. 


Siltaş Mavi Park projesinde yer alan daireler 495 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Siltaş Mavi Park projesinde yer alan dairelerin Haziran 2016'da teslim edilmesi hedefleniyor. 


2 blok halinde yükselen Siltaş Mavi Park projesinin sosyal alanları içinde otopark, oyun alanları, yürüyüş yolları, basketbol sahası, sauna, havuz ve kafeler ile fitness center yer alıyor. 


Siltaş Mavi Park nerede?

Kartal Kadıköy metrosuna 300 metre

Maltepe Adalar vapur iskelesine 4 dakika

E5 ve sahil yoluna 2 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Siltaş Mavi Park Maltepe resimleri!







Siltaş Mavi Park Maltepe resimleri!