18 / 05 / 2024

Silvan onarılıyor

Silvan onarılıyor

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 12 gün uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında hasar gören okullarda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Onarıma alınan okullarda bir yandan eğitim-öğretim devam ediliyor.

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Depremde hasar gören Zagreb Katedrali onarılıyor!

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de bulunan Zagreb Katedralindeki 22 Mart'ta yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depremde hasarlanmıştı. Katedral onarılıyor...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

TBMM binası GYODER'in desteği ile onarılıyor!

TBMM Başkanlığı tarafından TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre, onarım Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla yapılıyor..

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

İskenderun'daki 25 okul onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay genelinde oluşan fırtına nedeniyle zarar gören yerlerde bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.

Sinop Güzelkent'te yollar onarılıyor!

Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı.

Manisa Kula'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Güvercinlik ve Burgaz mahallelerindeki asfalt yolların bakım ve onarımı yapılarak kış mevsimine hazırlanıyor.

Manisa Köprübaşı'nın yolları onarılıyor!

İl genelinde başlattığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt hamlesinin yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Gaziantep Beybahçe Mahallesi’nde zarar gören binalar onarılıyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan Beybahçe Mahallesi’nde bombalı saldırının yaşandığı mahallede şarapnel parçalarının izleri, sıva yapılarak kapatılıyor.

İbradı için koruma imar planı hazırlatılıyor!

İbradı Belediyesi, 'kentsel sit alanı' ilan edilen ilçe için 'Koruma İmar Planı' hazırlatıyor. Planı hazırlayan Saadettin Gündüz, "Sadece konaklar ve düğmeli evler değil, bahçe içindeki konutlar ve bağ evlerinin tamamı onarılıp kültür ve doğa turizmine açılacak" dedi.

Silvan onarılıyor Haberi

Silvan onarılıyor

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 12 gün uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında hasar gören okullarda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Onarıma alınan okullarda bir yandan eğitim-öğretim devam ederken, diğer yandan ise bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.


Silvan İlçesi'ndeki Mescit, Tekel ve Konak mahallelerindeki sokağa çıkma yasağı sırasında havan, roket ve mermilerin isabet ettiği okullarda oluşan tahribatlar onarılmaya başlandı. Mescit Mahallesi'nde bulunan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Hasuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tekel Mahallesi'nde bulunan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, Fevzi Çakmak Orta Okulu'nda başlatılan bakım onarım çalışmaları devam ediyor. Okulların çatı, boya ve badana çalışmaları devam ederken, diğer yandan eğitim- öğretim aksamadan devem ediyor.


Çocukların bozulan psikolojisi, okul yönetimi ve rehber öğretmenlerin destekleriyle düzeltilmeye çalışılıyor. İlçe Milli...