05 / 05 / 2024

Silvan Tüneli ihalesi

Silvan Tüneli ihalesi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

GAP Tüneli yeniden başlıyor!

GAP projesinin en önemli kanallarından Silvan Tüneli’nde çalışmalar başladı. 3.5 yılda tamamlanacak tünelin uzunluğu 13 kilometre olacak şekilde planlandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde geri sayım başladı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018 yılında yapılacak. İhale için geri sayımın başladığı tünel ile iki kıta arasındaki geçiş süresi 5 dakikaya inecek.

Silvan Tüneli ihalesine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli'nin ihalesi 27 Mart'ta!

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını ilk kez karadan birleştirecek olan ve denizin 46 metre altından geçmesi planlanan yaya tüneli projesi, 27 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yarın!

İstanbul trafiğini rahatlatması için planlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin mühendislik, etüt ve proje ihalesi yarın gerçekleşecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

Silvan Tüneli ihalesi Haberi

Silvan Tüneli ihalesi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Tanal 8 soru sordu.

Tanal'ın soruları

1- İhaleye katılan işadamlarının ve şirketlerin yeterlilik belgeleri hangi usul ve esaslara göre verilmektedir?

2- Silvan tüneli ikmal ihalesine ilk başvuruda yeterlilik puanı kaçtır?

3- İhale yeterlilik puanı 100 ise, bu puanın aşağısında olan şirketlere, iş adamlarına yeterlilik sağlanmış mıdır?

4- Silvan tüneli ikmali ihalesi hangi şirkete yapılmıştır?

5- Tünel ikmali ihalesi alan şirketin yeterlilik puanı kaçtır?

6- Yeterlilik puanlarına ilişkin olarak Kamu İhale Kurumuna itiraz edilmiş midir?

7- Kamu İhale Kurumuna itiraz edildi ise, ihaleye katılan şirketlerin yeterlilik puanlarının düşmesi ve yükseltilmesi söz konusu mudur?

8- Kamu İhale Kurumuna yapılan itiraz neticesinde ihaleye katılan şirketlerin ayrı...