28 / 07 / 2024

silverline SLV 245

silverline SLV 245

Silverline, beyaz cam ön yüzeyi ile şıklığı sadelik ile bütünleştirirken multifonksiyonel tam dokunmatik elektrikli ankastre fırını SLV 245 ile minimal tasarımın sınırlarını belirliyor

Vakıf Varlık Kiralama 245,6 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 245 milyon 603 bin 720 TL tutarlı, 71 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı yurt içi kira sertifikasının tahsisli şekilde satışı tamamlandı.

Nest Dragos’ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan BGS Nest Yaşam yeni karma projesi Nest Dragos'u hayata geçiriyor. Projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..

Slv Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Slv Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi tarafından kuruldu. 

Onur Life 180'de 245 bin TL'ye! Yeni proje!

Onur İnşaat tarafından hayata geçirilen, Onur Life 180 projesinde fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor.

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Silverline Ankastre’de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’de bahar aylarına girerken doğa gibi fiyatlar da yenilendi...

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Beyşehir'de bir yılda 245 yapıya ruhsat verildi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2016 yılında toplam 245 yeni yapıya ruhsat verdi.

Silverline Ankastre gelecek hedeflerini anlatacak!

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

Kamuya ait 245 bin 196 adet lojman var!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamudaki lojmanların sayısını açıkladı. Ağbal’ın verdiği bilgiye göre kamuda, tam 245 bin 196 adet lojman bulunuyor.

silverline SLV 245 Haberi

silverline SLV 245

Silverline SLV 245, mutfaklardaki şıklığını kalite ile beraber sunarken tasarımının yanı sıra sunduğu teknolojiler ile de dikkat çekiyor. Tam dokunmatik kontrol paneli ile pişirme süresi boyunca hızlı ve pratik kullanım sağlayan SLV 245, dijital fonksiyonları ile aynı anda zamanlama, sıcaklık ve saat bilgilerini kontrol edebiliyor. A sınıfı enerji tüketimi sağlayan Silverline SLV 245 , yemek pişirmeyi estetik bir zevke dönüştüren pratik kullanımı ile mutfakta kolaylıklar sağlıyor.


Gri emaye iç yüzeyi ve katalitik temizleme özellikli yan panelleri ile SLV 245; kolay temizlenebilir ve kir tutmaz teknolojisini sunuyor. Çocuk emniyeti özelliği ile de annelerin içini rahatlıyor. Sağlıklı ve lezzetli fırın yemeklerinin pişmesine aracı olan teleskopik ray sistemi ve 62 litrelik derin fırın iç hacim teknolojisi ile daha fazla pişirme olanağı tanıyan SLV...