01 / 05 / 2024

simav kız lisesi yurdu ne zaman açılacak

simav kız lisesi yurdu ne zaman açılacak

Birinci derece deprem kuşağında yer alan Kütahya'nın Simav ilçesinde gelir düzeyi düşük öğrencilerin faydalanması için 11 şiddetindeki depreme dayanıklı 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapılıyor....

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

simav kız lisesi yurdu ne zaman açılacak Haberi

simav kız lisesi yurdu ne zaman açılacak


Birinci derece deprem kuşağında yer alan Kütahya'nın Simav ilçesinde gelir düzeyi düşük öğrencilerin faydalanması için 11 şiddetindeki depreme dayanıklı 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapılıyor. Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi bahçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlanan iki katlı yurt inşaatının temel beton atılımı için sade bir tören düzenlendi. 


Temel atma törenine katılan Simav Kaymakam Vekili Veysel Osmanoğlu yaklaşık 1 milyon 856 bin TL'ye mal olması beklenen 200 yataklı ve yemekli orta öğrenim öğrenci yurdunun 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemine yetiştir ilmesinin planlandığını bildirdi. Kaymakam Osmanoğlu. 957 metrekarelik kapalı alan üzerine inşa edilen 200 kişilik oğıenci yurdundan ilçede öğrenim gören gelir düzeyi düşük kız öğrencilerinin yararlanacağrnı bildirdi.


Hürriyet...