05 / 05 / 2024

şimdi taşın 1 yıl sonra öde

şimdi taşın 1 yıl sonra öde

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

Kirazlı Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut! Yüzde 20 peşin 30 ay vade fırsatıyla!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yükselen Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut satışları devam ediyor. Peki 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte Kirazlı Yeni Hayat projesiyle ilgili ayrıntılar...

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de en dip seviyeyi açıkladı! Bu rakamı gören sakın kaçırmasın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.500 TL olacağını söylüyordu şimdi de en dip seviyeyi açıkladı. Bu rakamı gören sakın kaçırmasın.

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi! Şimdi bakın, pişman olmayın!

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi...Şimdi bakın, pişman olmayın!..

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın

Gram altın fiyatı bugün 1180 TL'ye kadar yükseldi. Rekor kıran gram altın için tahminler gelmeye devam ediyor. Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın!

şimdi taşın 1 yıl sonra öde Haberi

şimdi taşın 1 yıl sonra öde

Genellikle tekstil ve mobilya gibi sektörlerde duymaya alıştığımız taksit erteleme kampanyaları artık inşaat sektöründe de yaygınlaşmaya başladı. "Şimdi al sonra öde" , "Önce taşın sonra öde", "Şimdi al 1 yıl sonra öde" gibi sloganlarla satışa sunulan bu projeler, sizleri zorlanmadan ev sahibi yapıyor. Özellikle elinde yeterince birimi olmayan  ya da şu anda ödeme gücü olmayanlar için oldukça ideal bir çözüm sunan bu kampanyalar hayalinizi değil ödemelerini erteletiyor. Şimdi gelin taksit ertelemeli konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...




Peşinat yok, 12 ay taksit yok

Liva Turkuaz, Sultanbeyli'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. İlk etabında 349 adet, ikinci...