05 / 05 / 2024

simetrik mühendislik 4 milyon yatırım

simetrik mühendislik 4 milyon yatırım

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Melbapo Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melbapo Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Hülagü ve Burak Deneç ortaklığında kuruldu.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Solution 4 Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Solution 4 Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile bugün Trifone Della Pietra tarafından kuruldu.

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Demirkaya ve Murteza Yılmaz tarafından kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Tual Adalar Dağ Mühendislik güncel fiyat!

Tual Adalar Dağ Mühendislik güncel fiyat listesi 375 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Mimpro Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimpro Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İlker Erdoğmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu.

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Akif Türkdönmez tarafından 4 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Yücesoy Mühendislik Kuzey Şehir projesi!

Yücesoy Mühendislik Kuzey Şehir projesi Aralık 2018'de teslim edilecek. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplamda 397 daire olacak.

simetrik mühendislik 4 milyon yatırım Haberi

simetrik mühendislik 4 milyon yatırım
Sanayi tesisleri ihtiyaçlarına göre proje, imalat ve montaj hizmeti veren Simetrik Mühendislik yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım bedeli ile 5 bin metrekarelik yeni bir tesis kurmayı...