29 / 04 / 2024

Simgeşehir Konutları nerede

Simgeşehir Konutları nerede

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Simgeşehir Konutları'ndaki son daireler satışta!

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı. Simgeşehir Konutları'nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu.

Ankara Simgeşehir Konutları son iki bloğunu satışa sundu!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Eston Şehir Mahallem Konutları nerede?

Eston Şehir Mahallem'de banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Konutları nerede?

Bahçeşehir Atmaca Konutları nerede?

Atmaca Bahçeşehir'de anahtar teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Atmaca Grup imzası ile inşa edilecek. Peki Bahçeşehir Atmaca Konutları nerede?

Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem'de konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 41 blok halinde yükselen proje 68 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Dairelerin 2+1'den 6+2'ye kadar farklı tipte dizayn edildiği Bahçeşehir Atmaca Konutları 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Başakşehir Park Mavera 2 Konutları nerede?

Başakşehir Park Mavera 2 Konutları nerede? Makro-Akyapı Ortaklığı'nın Park Mavera 2.etap projesinde ön talepler toplanıyor. Park Mavera 2.etap projesinin ruhsatı 2 Eylül'de alındı...

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede?

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede? Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin ilk etabında 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...

Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem nerede? Eston Şehir Mahallem İstanbul Bahçeşehir'de Polatyol Yapı imzasını taşıyor. Eston Şehir Mahallem projesinde daire ve villa tipi konutlar yer alıyor...

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Başakşehir Avrupa Konutları nerede?

140 milyon liraya mal olacak olan Başakşehir Avrupa Konutları projesinde 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak. Peki Başakşehir Avrupa Konutları nerede?

Simgeşehir Konutları nerede Haberi

Simgeşehir Konutları nerede

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir" Konutları'nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu. Güvenli bir site içeriğinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları'nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modem mimarisiyle Etimesgut'un en farklı konut, projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıydı her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları'ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; "Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu'nun farklı şehirlerinde ve Ankara'da binlerce aileye "mutluluğun anahtarını" teslim ettik. Bu...