19 / 05 / 2024

Simone Perele

Simone Perele

Calvin Klein, Emporio Armani, Gottex, Selmark ve Guess gibi lüks markaları Türk tüketicileriyle buluşturan Mendo’s, 2013’e iddialı giriyor.

Karacanın en değerli seti indirimde! Çeyizini 13.999 TL’ye kapat! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Karacanın 62 Parçalık 12 kişilik yemek takımları 13.999 TL’ye satışta. Fine Pearl Extra Chanak Gold, Fine Pearl Extra Simone, Fine Pearl Extra Trio Platin, Fine Pearl Extra Selva ve Fine Pearl Extra Argento takımlarına 4.999 TL indirimle sahip olun.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

TÜSİAD deprem yaralarının sarılması ve iflasların önlenmesi için çalışmalar yapacak!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, deprem yaralarının sarılması, işsizlik ve iflasların önlenebilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

St. Simone Manastırı ziyarete açıldı!

Hatay'ın önemli tarihi, kültürel zenginliklerinden biri olan St. Simone Manastırı bir yıllık restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. St. Simeon Manastırı ’na girişlerin ücretsiz olacağı bildirildi.

St. Simone Manastırı ziyarete açıldı!

Hatay'ın önemli tarihi, kültürel zenginliklerinden biri olan St. Simone Manastırı bir yıllık restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. St. Simeon Manastırı’na girişlerin ücretsiz olacağı bildirildi.

Simone Perele Haberi

Simone Perele

Geçen yıl Türkiye’ye Guess mayolarını pazara sunarak sektörde büyük sükse yapan Çiçek İç Giyim, şimdi de iç giyimde Fransız ekolünü temsil eden ünlü Simone Perele’yi ve Kolombiya’dan da ülkenin ünlü bir mayo markasını daha getirmeye hazırlanıyor. Calvin Klein, Emporio Armani, Gottex, Selmark ve Guess markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Çiçek İç Giyim’in sahibi Vedat Stamati, Ekonomist’e yaptığı açıklamada “ Guess’in mayolarını geçen yıl getirdik. İç giyimde Barbara markasını getiriyoruz. Şimdi iç giyimde Fransız ekolü Simone Perele’yi Türkiye’ye getirmeyi planlıyoruz” diyor.

Stamati, asıl hamlelerini ise gelecek yıl perakende operasyonlarında gidecekleri köklü değişiklikle yapacaklarını söyledi.

Perakende operasyonlarını Mendo’s markası ile yürüten Çiçek İç Giyim’in 17 Mendo’s mağazası bulunuyor. 

İki Marka Bşirleşecek

Son dönemde Calvin Klein ve Mendo's'u birleştirdiklerini daha yüksek metrekareli çok markalı mağazalara yönelen şirket,...