13 / 05 / 2024

Simpa Seramik Unıcera Fuarı

Simpa Seramik Unıcera Fuarı

Büyüme beklentilerinin bu yıl bir önceki yıla göre daha yüksek olduğunu dile getiren Simpa Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ersayın, bu yıl yüzde 10 civarında büyüme hedeflediklerini belirtti.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

UNICERA İstanbul Fuarı 8-12 Mart'ta!

UNICERA İstanbul, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuar, binin üzerinde markanın katılımı ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

BİEN 2017 koleksiyonunu UNICERA’da tanıtacak!

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Simpa Seramik Unıcera Fuarı Haberi

Simpa Seramik Unıcera Fuarı

Samsun'da yedi yerli, iki yabancı seramik markasıyla sektörde hizmet verdiklerini aktaran Ersayın, bugün itibarıyla 2 bin 500 metrekare teşhir, 10 bin metrekare depolama alanlarıyla Karadeniz Bölgesi'nde büyüyerek, önemli tedarikçilerden biri olduklarını söyledi. 



Simpa'nın 12 bin 500 metrekare alanda hizmet verdiğini ifade eden Koksal Ersayın, firmalarının Karadeniz Bölgesi'nde seramik sektöründeki etkinliğini artırmaya devam ettiğini bildirdi. Türkiye'de inşaat sektöründeki büyüme hızına paralel büyüdükleri bilgisini veren Ersayın, Kastamonu'dan Hopa'ya kadar 300'ü aşkm bayiye seramik tedarik ettiklerini bildirdi. 



Ayrıca sektörü doğrudan etkileyen inşaat alanında da projelere imza attıklarından bahseden Ersayın, Avrupa'da durağan nüfus artış hızıyla birlikte konut ihtiyacının da sıfıra indiğini fakat Türkiye'de konut ihtiyacının yeniden yapılanma ve hızlı nüfus artışıyla birlikte 30 yıl daha devam edeceğini söyledi. 



"Kentsel dönüşüm yasası sektör hacmini genişletti" 

Bu artışla yılda...