29 / 07 / 2024

Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam

Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam

Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam, kadın girişimciliğinin önemli örneklerinden oldu. İnşaat sektörünün sadece erkeklere ait bir iş olmadığını gösterdi.

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de İbrahim Runa tarafından kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Mikare Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Mikare Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Limited Şirketi Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam Haberi

Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam

Kadın girişimciliğinin önemli örneklerinden olan Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam, kapılarını bayan gazetecilere açtı. Firma sahibi Başak Gözde Bayrak, kadın girişimci olmanın tüm yönlerini bayan gazetecilerle paylaştı.


İş hayatına atılıp ‘ben de varım’ diyen kadınlara hayran kalmamak elde değil. Hele bir de başarılı sonuçlar alınıyorsa...


Nazik bir davetle kadın basın mensuplarını ağırlayan Simurg İç Mimarlık-Peyzaj-Reklam firması sahibi Başak Gözde Bayrak’la tanıştık. Girişimci kadınlarla ilgili samimi sohbetimiz sırasında iş hayatına atılışı, azmi, cesareti, kendine güveni ve yaşadığı zorluklar hakkında konuştuğumuz Hitit Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu Bayrak, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtladı.


Girişimciliğe karar verdiğinde çok az kişiden destek gören fakat yine de inanarak adım atan Bayrak, şimdi bu sektörde yer etmiş birçok firma arasında yaptığı sıradışı işlerle başarıyı yakalamış durumda. “Evlenmek ya da çocuk sahibi...