18 / 05 / 2024

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Fatih'te, Uğur Bursalı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Mplusheal Biyoteknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Mplusheal Biyoteknoloji Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Rümeyda tutar tarafından kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pastoral Biyoteknoloji Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çoban ve Ogün Çoban ortaklığında kuruldu.

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Cbc Biyoteknoloji Mühendislik Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Cebeci tarafından kuruldu.

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Doldur ve Alkar Yatırım Holding A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Symbıosıs Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Symbıosıs Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Demirel Tavtın tarafından kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Biyoteknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bayraktar tarafından kuruldu.

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres Haberi

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi adres

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Uğur Bursalı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;BİYOTEKNOLOJİ a. Biyoteknoloji ile  ilgili araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri yapmak. b.Üniversiteler araştırma kurum ve kuruluşları ile üretim sektörlerini işbirliği sağlanarak ülke sanayinin uluslar arası rekabet edilebilir ve ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması maksadıyla teknoloji bilgi üretmek, Ürün ve üretim yöntemlerinde yemlik geliştirmek, ürün kalitesini veya standartlarını yükseltmek, verimliliğini artırmak, üretim maliyetini düşürmek, teknolijik bilgiyi ticarileştirmek, teknoloji yoğun üretim ve girişimciliği desteklemek, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, yeni ve ileri teknolojilere , uyumunu...