16 / 05 / 2024

Sinan Adıyaman kimdir

Sinan Adıyaman kimdir

“Şehir hastaneleri sağlığı bozuyor” diyen Türk Tabipler Birliği (TBB) Merkez Komite Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman, şehir hastanelerinin hekimlerin ve halkın sağlığını bozarken şirketlere rant sağladığını iddia etti.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan'da riskli alan belirlendi!

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Mustafa Yaman Balıkesir Valiliğine atandı. Peki, Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman kimdir? İşte Yeni Balıkesir Valisi Mustafa Yaman...

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Sinan Adıyaman kimdir Haberi

Sinan Adıyaman kimdir

Halka daha iyi sağlık hizmeti sunulacağı vaadiyle ülkenin dört bir yanına inşa edilen ancak ciddi sorunlar üretmeye başlayan devasa şehir hastanelerine yönelik tepkilere hekimler de katıldı. Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre, Türk Tabipler Birliği (TBB) Merkez Komite Başkanı Prof. Sinan Adıyaman, dünyada devasa hastane modelleri terk edilip az yataklı semt hastanelerine dönülürken, Türkiye'nin tam tersi yola girmesinin ağır sağlık sonuçlarına yol açacağını belirtti. Halkın sağlığının rant uğruna tehlikeye atıldığını dile getiren Prof. Adıyaman, devlet bütçesini, halkın hayatını ve sağlık personelinin sağlığını tehdit eden sistemden bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini belirtti.

YALANLAR VE GERÇEKLER

TBB Başkanı Adıyaman, şehir hastanelerinde giderek artan sorunları kamuoyuna anlatmak için İstanbul'da geniş kapsamlı bir toplantı düzenlemeye karar verdiklerini belirtti 9 Kasım Cumartesi günü Şişli Belediyesi Nazım...