25 / 07 / 2024

sinan algün togo

sinan algün togo

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Algün Nova'da 1 milyon 662 bin TL'ye! Yüzde 35 peşinatla!

Algün Nova projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 662 bin TL'den başlıyor. Algün Nova projesinden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Profesörden dolar yorumu: Dolar 40 TL'ye yükselecek!

Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Alçın  yabancı sermaye TL'de değerlenme değil, dolar kurunun 40 TL seviyelerine çıkmasını beklediğini açıkladı.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Algün Royal projesi için düğmeye basıldı. 22.158 metrekare alan üzerine kurulan Algün ROYAL'de Dublex ve Triplex villaları, teraslı daireleri ve cadde üzeri konumuyla ticari üniteleri yer alacak. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

sinan algün togo Haberi

sinan algün togo

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün köşesinde "Akgün ile Yavaş'ın rüşvet kavgası yüzünden CHP'nin Kanal İstanbul ile uğraşacak vakti yok" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı biraz insaflı davranmalı değil mi? Belli ki Kılıçdaroğlu'nun şu anda gündemi çok karışık. CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... Ama Cumhurbaşkanı bu durumu yok sayıp, Kanal İstanbul dolayısıyla CHP'yi yerden yere vuruyor.

Siz iktidar olamazsınız

Dün İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı özetle şöyle dedi:

"-Kanal İstanbul projesi hayata geçecek. 'Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız' diyor daha şimdiden müteahhitlere tehditler savuruyor. Sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki......