13 / 05 / 2024

Sinan Ayan

Sinan Ayan

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayan tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayan tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu.

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

Eski adliye binası, "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" haline getirilecek!

Gaziantep'in sembolleri arasında bulunan heykelin karşısında yer altı pasajının üstünde bulunan daha önce valilik ve adliye binası olarak uzun yıllar hizmet veren eski adliye binası, "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" haline getirilecek...

Gaziantep'te eski hükümet konağı yaşayan kültür ve sanat merkezi oluyor!

Daha önce ‘ Mimarlık Fakültesi ’ olarak kullanılmak üzere Gaziantep Üniversitesi’ ne verilmesi düşünülen Eski Hükümet Konağı “ Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi ” olarak restore edilecek...

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Üniversite öğrencileri İzmir ile Midilli'nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor!

Türk ve Yunanistanlı üniversite öğrencileri, bir araya geldikleri belgesel yaz okulunda, İzmir ile Midilli' nin yaşayan kültür ögelerini belgeselleştiriyor. Öğrencileri, birbirlerinin kültürünü belgeseller çekerek öğreniyor...

Zafer Topaloğlu: Toya Moda'ya Anadolu kentlerinde yaşayan iş adamları yoğun ilgi gösteriyor!

Toya Moda'ya en çok Anadolu'dan talep geldiğini söyleyen Topaloğlu "Anadolu kentlerinde yaşayan iş adamlarından yoğun ilgi görüyoruz. Anadolu'daki iş adamlarının bir ayağı İstanbul'da, burada bir evleri olsun istiyorlar" dedi.

Gaziantep Sinan Köyü kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Edinilen bilgiye Gaziantep Şehitkamil sınırları içerisinde kalan Sinan köyü, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi. İlan edilen alanın sınır ve koordinatları belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'deki Sinan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sinan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi...

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi açıldı!

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan 'da kuruldu.

Sinan Ayan Haberi

Sinan Ayan

Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayan tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak'ta kuruldu. 


Ferro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT, 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...