28 / 07 / 2024

 Sinan Aytekin Mimarlık adres 

 Sinan Aytekin Mimarlık adres 

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sinan Aksu tarafından kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmaras Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Baş ve Sinan Baş tarafından kuruldu.

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Susuz tarafından kuruldu.

 Sinan Aytekin Mimarlık adres  Haberi

 Sinan Aytekin Mimarlık adres 

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, yaptırmak. 2-Her Türlü Mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla...