01 / 05 / 2024

Sinan Barut

Sinan Barut

Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aslım, Atilla Aslım, Sinan Barut, Saadettin Murat Moğul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Barut tarafından kuruldu.

Ahmet Barut: Barut Hotels'de 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız!

Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Yatırım yaptığımız sektör hep turizm olacak. 2015 Nisan ayında açılacak Fethiye'deki 415 odalı yeni tesisimiz ile 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız" dedi.

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Ahmet Barut Antalya Akra Barut Oteli'ni açtı!

Antalya'nın simge otellerinden Dedeman, geçen yıl Barut Oteller Zinciri tarafından 80 milyon dolara satın alınmasının ardından, baştan aşağı yenilenerek, ' Akra Barut ' olarak kapılarını açtı.

Akra Barut Hotels açıldı!

Barut Hotels ' in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu...

Mimar Sinan Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların çalışma şekline ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Deniz Barut, evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı!

Zekeriyaköy’de 16 villadan oluşan site, şehrin kaosundan oldukça uzak, sakin bir bölgede yer alıyor. Oyuncu Deniz Barut ve yönetmen eşi, Rumelikavağı’ndan 11 yıl önce buraya taşınmış...

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

Deniz Barut: Evimdeki çoğu mobilya ikinci el!

Güzel oyuncu Deniz Barut ve yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu çifti, müstakil villanın kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı. Evinde ikinci el eşya kullanan Barut "evdeki çoğu mobilya ikinci el sevdiklerinden Çukurcuma ve Horhor’dan aldık" dedi.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Sinan Barut Haberi

Sinan Barut

Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aslım, Atilla Aslım, Sinan Barut, Saadettin Murat Moğul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi hissesi 25 bin lira olarak 4'e bölünmüş durumda. 


Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak bunları uygulamaya koymak fenni mesulluk almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bap Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi,...