20 / 05 / 2024

Sinan Engin çeşmeden ev mi alacak

Sinan Engin çeşmeden ev mi alacak

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı öğrenildi.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Eşkin tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Sinan Genim: Süleymaniye Camii ve çevresindeki yerleşim alanına mimari düzenleme şart!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sinan Genim, bugünkü yazısında Süleymaniye ve çevresi için mimari düzenlemelerin yapılmasına ilişkin önerilerini kaleme aldı.

İstanbul çarpık kentleşmeden nasıl kurtulur?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında İstanbul'un büyük problemlerinden biri olan çarpık kentleşme sorununun yanıtını kaleme aldı.

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci arsalarına taşınabilir ev yaptırdı!

Oyuncu Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci izole tatil yapmak için kendilerine ait arsalarına mobil ev yerleştirdi.

Eşin rızası olmadan aile konutu satılabilir mi?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Ezgi Engin köşesinde Eşlerin mal varlığını ve aile hukuku sebebiyle getirilen sınırlamaları kaleme aldı. 

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Perakende sektörü için acil 'ekonomik aşı' çağrısı!

BMD Başkanı Sinan Öncel, “Eğer önerilerimize kulak verilmez ve acil ‘ekonomik aşı’ yapılmaz ise yakın gelecekte birçok markamızı maalesef kaybedebiliriz” diye konuştu. Öncel, perakende için acil olarak uygulanmasını istedikleri ve ‘ekonomik aşı’ olarak adlandırdığı önerilerini açıkladı...

Sinan Engin çeşmeden ev mi alacak Haberi

Sinan Engin çeşmeden ev mi alacak

Sinan Engin eşi Ayşe Engin, kızı Elif ve arkadaşları ile önceki akşam Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yedi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı...