10 / 05 / 2024

sinan gayrimenkul londra

sinan gayrimenkul londra

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli ve değerli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Londra’da yeni bir konut projesine başladı.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Sinan Tekin tarafından kuruldu.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bakırcıoğlu tarafından kuruldu.

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Özcan, Kadir Bulut Kaya, Salih Can Kaya ve Sinan Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karasakal, Sinan Mertoğlu ve Turhan Alçelik ortaklığında kuruldu.

Siba Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Siba Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Batakbaşı tarafından kuruldu.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Antalya'da 23.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, Gazi ve Sinan mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 23 milyon 886 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı. 

Erke Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erke Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Semanur Ağgül ve Sinan Ağgül tarafından kuruldu.

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

sinan gayrimenkul londra Haberi

sinan gayrimenkul londra

Uluslararası kimliği ile 2010’dan itibaren Türkiye’deki birçok projeye de hayat veren Sinan Gayrimenkul, Sapanca’daki lüks villa projeleri ve Bahçeşehir’de yükselen Sky Bahçeşehir’den sonra Londra’da 20 milyon pound yatırım değerine sahip yeni bir konut projesine başladı. Sinan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alrashdan, Londra Projesi’ni ve Londra Gayrimenkul Sektörü’nü değerlendirdi;

Londra, Güvenli Yatırım Bölgesi

Bir ülkeye yatırım yaparken o ülkenin gayrimenkul sektörünün nabzını tutup, analizlere göre karar veriyoruz. Londra’da ev sahibi olmak günden güne daha da popüler bir hal alıyor. Çünkü Londra sadece herkesin yaşamayı arzu ettiği bir yer değil, aynı zamanda güvenli bir yatırım bölgesi. Ekonomik koşullar ne olursa olsun Londra’daki ev fiyatları artan taleple de orantılı olarak durmaksızın yükselmeye devam ediyor. 2015 yılının ilk üç ayında, ticari gayrimenkul iş hacmi...