14 / 05 / 2024

Sinanın Dehası anma etkinliği

Sinanın Dehası anma etkinliği

Dünya mimari tarihinin en büyük dehalarından olan başmimar Mimar Sinan'ın 431. ölüm yıldönümü sebebi ile Edirne'de TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği'nce 9-13 Nisan tarihlerinde bir etkinlik gerçekleştirilecek. 

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

TÜİK tarafından Türkiye'de 5 bin 126 çiftin 1 sene dolmadan boşandığı, en yaygın boşanma sebebinin de şiddetli geçimsizlik olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Altın dehası İslam Memiş altın için tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat edin, o tarihte tansiyon yükselecek

Altın dehası İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek tansiyonun yükseleceği tarihi açıkladı. Altın yatırımcıları o güne dikkat...

Altın dehası İslam Memiş çok ciddi uyarılarda bulundu! Dolar o seviyeye çıkacak

İslam Memiş, doların 25 TL'ye erişeceği tarih hususunda net bir açıklama yaptı ve vatandaşlara altın ve dolar meselesinde ikaz etti. Kur kontrolüyle seçime gidilebileceğini fakat sermaye kontrolüyle asla gidilemeyeceğini vurgulayan Memiş, yeni iletişim stratejisinin önemine vurgu yaptı.

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin

Altın ve dövizdeki dalgalanma ile açıklamalar yapan Piyasa dehası İslam Memiş bayramda dikkat çeken bir ikaz yaptı. "Bugüne kadar böyle bir hal görmemiştim" diyen İslam Memiş, altın ve döviz ücretlerindeki tuzağı yazdı: Altın ve dolar ücretlerinde yükseliş ne kadar sürecek?

Altın dehası İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Dolar, Euro'da yeni hedef dudak uçuklattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında yeni ikazlarda bulundu. Altın ücretlerinin yanında dolar ve euro ücretlerinde da hareketlilik sürerken uzman isim merak edilen konu hakkındaki ayrıntıları paylaştı.

Altın dehası İslam Memiş'ten acil uyarı geldi! Altın yatırımı yapılır mı?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş  yatırımcıları ikaz etmeyi sürdürüyor.  Piyasaya dair yorumlar yapan uzman isim iki gündür rekor kıran altın ücretlerinde herkesin merak ettiği o suali yanıtladı.

Altın dehası İslam Memiş herkesi uyardı! İşte altının 1500 TL'ye çıkacağı tarih

İslam Memiş'e göre, gram altın ücretleri 1500 TL civarına kadar yükselebilir. Gram altın ücretleri, ons altınla beraber düşüş trendinde ve şu anda 1.232 TL civarında işlem görüyor. Gün içinde en az 1.230 TL, en çok 1.243 TL'yi gördü. Peki altın 1.500 TL seviyesini görür mü?

Altının dehası İslam Memiş altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıkladı! Yatırımcılar bu sıralamayı iyi takip edin

Altın dehası İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıklayan Memiş, elinde altını olanları uyardı.

Altın dehası İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! 'Satışlar için temkinli olmak gerek'

"Nisan ayında dolar yükselecek mi?" sualini yanıtlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, gümüş ve doların ne olacağını söyledi. Altın alamayanlara güzel haberi açıklayan Memiş, doların da yukarıya yönlü hareket edeceğini ifade etti.

Altın alacaklar dikkat! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın! İslam Memiş 5 gizli formülü açıkladı

Altın en sıkıntılı durumlarda bile güvenli liman olduğundan altın ile ilgili bütün gelişmeler vatandaş tarafından yakinen takip ediliyor. Altın dehası  İslam Memiş'ten ikazlar geldi.  Ucuza altın almak isteyenler vatandaşlar dikkat! 

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın bin 243 TL ile en yüksek seviyeyi test etti. Altın dehası İslam Memiş'ten 'Hemen hazırlığa başlayın' uyarısı geldi. Gram altın tam da bu kadar olacak!

 Altın dehası İslam Memiş'ten flaş açıklama.. altında rekor üstüne rekor! Fiyatlar resmen uçtu 

Altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket piyasayı ve yatırımcıyı heyecanlandırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ücretlerine has tahminlerini ilan etti. Gram altın ücretleri o tarihte 1.550 TL'ye kadar çıkacak diyerek kesin tarih verdi.

Sinanın Dehası anma etkinliği Haberi

Sinanın Dehası anma etkinliği

Dünya yapı tarihinin en önemli ustalarından Mimar Sinan, ölüm yıldönümünde Edirne'de anılacak. Edirne'de TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği'nce gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında Mimar Sinan'ın dehası ve yetenekleri konuşulacak. 

Etkinlik takvimi ise şu şekilde gerçekleşecek: 

Hudut Gazetesi'nin haberine göre; 9 Nisan Salı günü saat 10.00'da Mimar Sinan Anıtı önünde başlayacak olan etkinlikler “Sinan'ın Dehası” başlığı altında gerçekleştirilecek. Burada yapılacak konuşmaların ardından tiyatro sanatçısı Burak Gündoğdu “Mimar Sinan'ın Seslenişi”ni seslendirecek. 

10 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği'nde “Bir Dahinin Gölgesinde” Mimar Sinan Akıl ve Zeka Oyunları Mangala Turnuvası yapılacak. Aynı gün içinde “8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan” TRT Bölgeseli'nin 1 ve 2'nci bölümlerinin gösterimi yapılacak. Saat 19.00'da ise Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yalçın Özdemir, “Mühendis...