04 / 05 / 2024

Sinanlı Yapı kentsel dönüşüm

Sinanlı Yapı kentsel dönüşüm

Yiğit Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önde Yiğit ise Etiler ve Gazisomanpaşa’da da konut projeleri planladıklarını ifade etti. Diyarbakır kökenli bu 2 şirketin, bu şehirde de konut geliştirebilecekleri belirtildi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Fortis Sinanlı'da sevgililer günü kampanyası!

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı imzası taşıyan Fortis Sinanlı  Kadıköy projesinde ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor..

Fortis Sinanlı Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor..

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi!

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi 618 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı imzasıyla yükseliyor...

Fortis Sinanlı Konutları güncel fiyat listesi!

Fortis Sinanlı Konutları güncel fiyat listesi 618 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığının imzasını taşıyor...

Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017!

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından hayata geçirilen  Fortis Sinanlı projesinde 1.100 daire ve 75 ticari birim yer alıyor. İşte Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017...

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..

Sinanlı Yapı kentsel dönüşüm Haberi

Sinanlı Yapı kentsel dönüşüm

Fikirtepe’de 30 bin metrekare alanın dönüşümü için 2012 yılından bu yana çalıştıklarını söyleyen Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı “650 malikle anlaşıp dönüşüm sürecinde son aşamaya geldik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsat bekleniyor. Yıkım ruhsatımızı aldık ve yıkımlara da başladık” dedi. Bu ortaklığın sadece Fikirtepe ile sınırlı kalmayacağını belirten Sinanlı, Fikirtepe ve Etiler’de hayata geçirecekleri projeyle markalaşmanın ilk adımını atacaklarını dile getirdi.  Reşit Sinanlı, rezidans yapmak yerine Kadıköylüler’in yaşam tarzına uygun, mahalle konseptinde bir proje inşa edeceklerini ifade etti.


300 MİLYON TL YATIRIM


Yiğit Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önde Yiğit ise Etiler ve Gazisomanpaşa’da da konut projeleri planladıklarını ifade etti. Diyarbakır kökenli bu 2 şirketin, bu şehirde de konut geliştirebilecekleri belirtildi. Fikirtepe projeleri hakkında bilgi veren Önder Yiğit, 30...