25 / 08 / 2024

şinasi efendi caddesi adana

şinasi efendi caddesi adana

Büyükşehir Belediyesi, Şinasi Efendi Caddesi’ni modern bir anlayışla yeniden düzenleyerek, Adana’ya yeni bir yaşam mekanı kazandırıyor.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Fatih Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi restore edildi!

Emin Sinan Mahallesi Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve korunması gereken anıt eserlerden biri olan Üsküplü Yahya Efendi Sıbyan Mektebi’nin Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi,Gökhan Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Orkun Danış İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orkun Danış İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orkun Önder Danış Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YZK Koçyiğit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Koçyiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi, Yaşam Sitesi B5 Apartmanı'nda kuruldu.

Minnetsizoğlu İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minnetsizoğlu İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ergin Dal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Selami Ali Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Esra Erkut Demiröz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kadıköy, Ethem Efendi Caddesi, İlker Apartmanı'nda kuruldu.

Vivenka Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vivenka Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Erden tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuh Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi'nde kuruldu.

Kadıköy Göztepe'de yeni ticaret ve konut projesini Bautek İnşaat yapacak!

Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkan imar planına göre Bağdat Caddesi'yle kesişen Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'ne ticaret ve konut projesi yapılacak. Emlakkulisi.com daha önce duyurduğu projenin sahibini de açıklıyor; Bautek Teknik Yapı İnşaat...

Kadıköy Göztepe'ye avm ve konut projesi geliyor! İmar planı hazır!

Kadıköy Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde iki parsel, üzerinde inşa edilecek avm + konut projesi için birleştiriliyor... Kadıköy Belediyesi, 1/1000 ölçekli imar planını 9 Ekim 2014'te ilanen askıya çıkaracak...

Eva Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eva Konut Yapı Anonim Şirketi, Cengiz Bayazit, Abdullah Kaleli, Nur Gülbay tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Kadıköy, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yangın çıktı!

Manisa'da, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Moris Şinasi Çocuk ve Kadın Doğum Kliniği yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yangın çıktı. Çıkan yangında 3 bebeğin dumandan etkilendiği kaydedildi...

şinasi efendi caddesi adana Haberi

şinasi efendi caddesi adana

Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca uygulamaya konulan düzenlemenin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar tamamlanması planlanıyor.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Şinaşi Efendi Caddesi’ne giderek, hem buradaki çalışmaları denetledi hem de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Şinasi Efendi Caddesi’ni ziyareti sırasında cadde esnafı ile sohbet eden ve onların da çalışmalarla ilgili görüşünü alan Zihni Aldırmaz, “Burasını bir yaşam mekanı olacak şekilde düzenliyoruz. Kısa zamanda Adanalıların eğlenebileceği, zaman geçireceği bir mekana dönüştüreceğiz. Buradaki uygulama bir ilk olacak. Daha sonra benzeri uygulamaları diğer cadde ve sokaklarda da yapacağız. Şinaşi Efendi Caddesi’nin ardından Mithat Saracoğlu Caddesi’ni de aynı şekilde düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.


Cadde esnafı sırasında onlara çalışmalarla ilgili görüşlerini soran Zihni Aldırmaz, esnafın mağdur olmaması için...