09 / 05 / 2024

şinasi sahnesi satış

şinasi sahnesi satış

Emek İnşaat tarafından Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu binanın satılması için açılan ihale, üçüncü kez ertelendi.

Ereğli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ereğli Belediyesi, Barbaros ve Şinasi Mahallesi'nde yer alan 2 arsa satışa çıkardı. Arsalar için ihale 28 Nisan'da yapılacak..

Ereğli Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Konya Ereğli'de Çömlekçi, Şinasi, Orhaniye ve Aziziye Mahallesi'nde yer alan 4 arsa ve 4 mesken Ereğli Belediyesi tarafından 5 milyon 284 bin 450 TL'ye satılıyor.

Akün ve Şinasi binasını isteyen satın alabilir!

Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binayı satın alan şirketin ortaklarından Ahmet Meriç, süreçle ilgili konuşulanlardan rahatsız olduğunu belirterek, “Eğer biri aldığımızın üzerinde fiyat verirse binayı alıp, gidebilir” dedi.

Ahmet Meriç: Akün ve Şinasi sahneleri kapanmayacak!

Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu Kavaklıdere'deki binayı Emek Inşaat'tan 31 milyon liraya satın alan Ahmet Meriç, binada yıkım değil restorasyon yapılacağını belirterek, sahnelerin kapanmayacağını söyledi...

Akün ve Şinasi sahneleri otel olacak!

Ankara'nın en önemli iki tiyatro sahnesi, Akün ve Şinasi sahnelerini Maritza Inşaat'ın da ortaklarından Ahmet Meriç'in satın aldığı öğrenildi. Meriç, sahnelerin de yer aldığı binanın olduğu arsada otel projeleri olduğunu belirtti...

Emek İnşaat, Şinasi ve Akün sahnelerinin bulunduğu binayı sattı!

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

Feriköy Haldun Dormen Sahnesi 2 milyon 100 bin dolara satışa çıktı!

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Feriköy'deki 'Haldun Dormen Sahnesi', faks yoluyla 2 milyon 100 bin dolara satılığa çıkartıldı. Usta tiyatrocu Dormen, "Ne olur adımı silin" diye isyan etti.

Ömer Çelik: Akün ve Şinasi'de şimdilik satış yok!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Akün ve Şinasi'de şimdilik satışın olmadığını söyledi...

Akün ve Şinasi sahnelerinin satış ihalesi 3. kez iptal edildi!

Emek İnşaat tarafından Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu binanın satılması için açılan ihale, üçüncü kez ertelendi.

Akün ve Şinasi Sahnesi binası satış ihalesi iptal edildi!

Emek İnşaat'ın ihaleye çıkardığı Akün ve Şinasi Sahnesi ihalesinde verilen tekliflerin muhammen bedelin altında olması sebebiyle, ihale iptal edildi...

Akün ve Şinasi sahneleri 5 Şubat'ta ihale ile satılacak!

Emek İnşaat tarafından hazırlanan Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nde göre Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu bina satışa çıkarılıyor...

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

şinasi sahnesi satış Haberi

şinasi sahnesi satış


Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu binanın satılması için açılan ihale, üçüncü kez ertelendi. 

     Emek İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ergünay Yazar, ihalenin, geçerli teklif verilmediği için ertelendiğini söyledi. 

     Binanın satışı için daha önce açılan iki ihalenin de düşük fiyat ve teklif gelmemesi nedenleriyle yapılamadığını hatırlatan Emek İnşaat yetkilileri, ihalenin iptal edilip edilmeyeceğine Yönetim Kurulu'nun karar vereceğini bildirdi. 

     Bu arada, "Başkent Dayanışması Platformu" üyeleri, ihalenin yapılacağı saate, satışa çıkarılan binanın önünde basın açıklaması yaptı. 

     Grup adına açıklamayı okuyan Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği Başkanı Erdinç Doğan, Ankara'ya, değerlerine ve sanat mekanlarına sahip çıktıklarını savunarak, "Akün ve Şinasi sahnelerinin, satılarak ya da yıkılarak, alışveriş merkezi, rezidans gibi rant amaçlı işlevlere bürünmesine asla izin vermeyeceğiz"...