28 / 04 / 2024

Sincan Ankara gayrimenkul fiyatları

Sincan Ankara gayrimenkul fiyatları

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Sincan Belediyesi'nden büyük fırsat! 12 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Sincan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 12 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Ankara'da 70.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 70 milyon 888 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Sincan Ankara gayrimenkul fiyatları Haberi

Sincan Ankara gayrimenkul fiyatları

Emlak sektörü,2015’te hem değer artışı hem satışlardaki canlılık açısından parlak bir yarıyılı geride bıraktı. Yapı ruhsatı verilerinin gerilemesi de arzın yavaşlayarak eldeki konut stokunun azalmasını dengeli sağlam bir piyasanın oluşmasını sağlayabilir.REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.


Bu sonuç uzun zamandır anlatmaya çalıştığımız ve birçok yazımda dile getirdiğim gerçeği doğruluyor. Kent merkezi ve ticari merkezler üzerine kurulu ve yüksek arsa maliyetleri senaryosu, çevre bölgeler karşında değerlenmede orta ve uzun vade de yavaş kalıyor. Bu yıl başkentte en yüksek değer artışını sağlayan konutlar Sincan ve Gölbaşı ilçelerindeydi. Kentin merkezi semtleri Çankaya, Mamak da gibi bölgelerde ise değer artışları birçok çevre ilçenin gerisinde kaldı. 


Nitekim bu durum yalnızca Ankara için değil İstanbul için de...