04 / 05 / 2024

Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm iptali

Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm iptali

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması nedeniyle TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından iptal edildi. Projenin Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılması planlanıyordu.

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Sincan Belediyesi'nden yatırım atağı!

Sincan Belediyesi, yaklaşık 150 milyon TL'lik yatırımları ve borçsuz bütçesiyle diğer belediyelere örnek teşkil ediyor. Kurumlardan borç almayan belediye, yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor...

Sincan Belediyesi'nden satılık 30 parsel!

Sincan Belediyesi, Türkobası Mahallesi'nde yer alan 30 parseli ihale ile satıyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek..

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

TOKİ Sincan Saraycık'ta kuralar çekildi!

TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen “Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi” kapsamında inşa edilen bağımsız bölümlerin tespiti için kuralar çekildi. Hak sahipleri, çekilen kura sonucu belirlendi.

Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm iptali Haberi

Sincan Belediyesi kentsel dönüşüm iptali

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sincan Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması ve anlaşmaması sonucunda iptal edildi. 


Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm proje alam üzerinde hali hazırda evi veya arsası bulunan 1.964 hak sahibi, AKP'li Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofislerine giderek bilgi aldı. Projeye karşı çıktıklarını belirten hak sahipleri, kendilerine verilen bedellerde haksızlık olduğunu ileri sürerek, muvafakatnameye imza atmadı. Katılımın çok düşük olduğu anlaşmalar sonucunda proje iptal edilmek zorunda kaldı. Sincan Belediye Başkam Mus: tafa Tuna katıldığı bir televizyon programında projenin iptal olduğunu duyurdu. Sincan Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hamdi Yılmaz, meclis toplantısında yaptığı konuşmada Başkan Mustafa Tuna'yı eleştirdi. Yılmaz, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili...