06 / 07 / 2024

sincan ev arsa ölçüleri

sincan ev arsa ölçüleri

Saraycık Mahallesi'nde 26 Eylül itibariyle askı süresi başladı.Saraycık Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri'nde asılı kalacak olan ölçümlere itirazı olanlar 1 aylık süre içinde itiraz edebilecek...

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Borsada kazanılan para 'araba, ev, arsa'ya dönüştürülmeli! Ev almak isteyenler bunu yapsın! 

Binlerce yatırımcı, konut yatırımının mı yoksa toprak yatırımının mı mantıklı olduğunu araştırıyor. 64,4 bin takipçili, yatırımcı kar cebe isimli kullanıcı, yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte o açıklama... 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Gelecek 5 yılda dünyanın her yerinde ev, arsa alıp mağdur olanlar görülecek!

Sahte araziler, sahte projeler ile emlak dolandırıcılığı gittikçe artıyor. Ekonomist Mert Başaran, bu konuyla ilgili önemli bir uyarıda bulundu. İşte Başaran'ın o açıklaması...

Faiz yüksekken ev, arsa, araba satılır mı? Ekonomist Mert Başaran, 'Malınız üç kuruşa gider' dedi!

Ekonomist Mert Başaran'dan ev, arsa, araba gibi ellerindeki varlıkları satacaklara uyarı geldi. Peki faiz yüksekken satış yapılır mı? İşte Başaran'ın o paylaşımı ve yatırımcılar ile vatandaşlardan gelen yorumlar...

Milli Emlak 3 ilde arsa, arazi ve avlulu ev satıyor! Milli Emlak arsa satış!

Milli Emlak 3 ildeki 9 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkuller arasında iş yeri, arsa, arazi ve avlulu ev yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Babacan Holding, yeni konut modeli ile ev sahibi yapmak için arsa payı satışı yapacak!

Ev sahipliğini yükseltmek amacı ile arsadan konut modelini devreye alan Babacan Holding, ilk etapta Tuzla’da başlattığı 1+1’de arsa payını 990 bin TL’den satışa sunduğunu açıkladı. Buna göre, aylık taksitler 24 ay için 29 bin TL’den başlamış olacak. 

Emlak vergisi ödemeleri için son gün 31 Mayıs!

Ev, arsa, iş yeri gibi taşınmazlar için mülk sahiplerinin ödemesi gereken emlak vergisinin bu yıla ait ilk taksit ödemeleri 1 Mart itibarıyla başladı, 31 Mayıs son tarih olarak açıklandı.

Ev, arsa, arazi alacaklara uyarı: Emlakçıların bu tuzaklarına düşüp paranızı kaptırmayın!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, gayrimenkulde emlakçı dolandırıcılığına dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kendi evini yapmak isteyenler dikkat! İkiz dubleks ev arsa dahil en az 5 milyon TL! 

Son zamanlarda beton ve çimento fiyatlarına gelen zamların ardından konut maliyetleri de katlandı. Peki ortalama inşaat maliyeti ne kadar? İşte o örnek hesaplama...

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

sincan ev arsa ölçüleri Haberi

sincan ev arsa ölçüleri
Sincan'da  Kentsel Yenileme Projesi hızla devam ediyor. Sincan Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahallelerinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında arsa ve ev yüz ölçümleri tamamlandı. Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde sona eren askı süresi, Saraycık Mahallesi'nde 26 Eylül itibariyle başladı. 1 ay boyunca Saraycık Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri'nde asılı kalacak olan ölçümlere itirazı olanlarda bu süre içinde itiraz edebilecek.

"HAKKINA DÜŞENİ GÖRSÜNLER"

"Dürüst, şeffaf ve adil" yönetim anlayışından sapmayarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Sincanımıza çok önemli yatırımlar yapılıyor. Herkes hakkına düşeni görsün itirazı varsa da etsin diye Kentsel Yenileme Danışma Ofislerimizde askıya astık. Vatandaşımız sağlam konutlarda sağlıklı yaşam sürecek" dedi.


Sabah...