29 / 04 / 2024

sincan gayrimenkul

sincan gayrimenkul

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara Sincan'daki fabrikayı satışa çıkardı. İhalesi 15 Ağustos'da başlayacak olan gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 804 bin 510 TL olarak belirlendi.

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Sincan Belediyesi'nden büyük fırsat! 12 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Sincan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 12 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Ankara'da 70.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 70 milyon 888 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO'nun Sincan'daki gayrimenkulü 12.7 milyon TL'ye satıldı! 

Reysaş GYO'nun Ankara Sincan'daki 13 bin 847 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü için kesin satış işlemleri tamamlandı ve 4 Haziran 2021 tarihinde gayrimenkul 12 milyon 750 bin TL+KDV bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Ankara Sincan'da 13.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 732 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Sincan'da 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Yeni Cimşit Mahalle/Köy, 415 ada 30 parselde yer alan gayrimenkulü 14 milyon 630 bin 125 TL'ye satıyor...

Ankara'da 84.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 84 milyon 300 bin 942 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 28.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ, Keçiören, Yenimahalle ve Sincan'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 675 bin 569 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 81.5 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören, Sincan ve Çankaya'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 81 milyon 560 bin 114 TL olarak belirlendi.

sincan gayrimenkul Haberi

sincan gayrimenkul

T.C. ANKARA BATI İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN 

Özellikleri: Ankara İli, Sincan İlçesi, Yeni Çimşit (Ahi Evran) Mahallesi, 415 Ada, 35 Parselde kayıtlı, kargir fabrika ve müştemilatı niteliğindeki taşınmaz keşif tarihinde fabrikada faaliyetin olmadığı, atıl duruma bırakıldığı, imar durumu dikkate alınarak 2 katlı sanayii binası, etrafından tek katlı ve 2 katlı sanayii binaların bulunduğu, yine çevresinde oto kaporta, boya, oto elektirik oto tamirhaneleri, yedek parça dükkanları, marangozhaneler, ardiye gibi sanayii dükkanları bulunan, toroğrafik yapısı düz bir yapıda ve üzerinde ev, dükkan, ağaç gibi muhtesatlar mevcut, belediye hizmetlerinden tamamen yararlanılan, her türlü ulaşım imkanları yakınında bulunan, keza taşınmazlda elektrik, su telefon, doğalgaz, yol gibi alt yapı hizmetleri bulunan, ayrıca...