05 / 05 / 2024

sincan istihdam merkezi olacak mı

sincan istihdam merkezi olacak mı

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

Genç ve kadın istihdamında önemli destek kararı!

Cumhurbaşkanı kararı ile genç kadın ve kadın istihdam eden şirketlerin istihdam desteğinden yararlanma süresi uzatıldı. Veri merkezi yatırımları öncelikli yatırımlara dahil edilirken, çevre yatırımlarının kapsamı da genişletildi.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Ankara Sincan'a yeni AVM geliyor!

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir alışveriş merkezi hayata geçirilecek.

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

TOKİ'den Ankara Sincan'a 1.000 konut!

TOKİ Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Bölge 1.Etap 1000 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Mescit, 1 Adet Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan 1000 konut ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Bölge 1 Etap 1000 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

3. Havalimanı'nda sona doğru!

Türkiye'nin mega projelerinden İstanbul Üçüncü Havalimanı, aynı zamanda önemli bir istihdam merkezi olacak. Proje tamamlandığında 225 bin kişiye istihdam edecek.

TOKİ Ankara Sincan 891 konut ihalesi yarın!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 2. Bölge 2. Etap'ta 891 konut, 3 ticaret merkezi, 1 adet mescit ve otopark inşaatları ve altyapı çevre düzenleme ihalesi 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Baksı Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi 2018'de açılacak!

Tabanlıoğlu Mimarlık'a ait Baksı Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesi dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonu olan MIPIM'den ödülle döndü. Merkezin inşaatı bu yıl başlayıp 2018 yılında bitirilecek.

sincan istihdam merkezi olacak mı Haberi

sincan istihdam merkezi olacak mı

Sincan'a yeni sanayi bölgesinin kurulması için bir milyon metrekarelik arazinin tapularının alındığını belirten Tuna, "Şu anki mevcut sanayimizde yanıcı ve yakıcı maddeler iç içe. Ekmek kapısının yok olmaması için daha modern ve güvenli bir sanayi için çalışmalarımıza başladık" dedi. 


Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi. 


Tuna, katıldığı radyo programında çalışmaları anlatan Tuna, tapudaki işlemler bittikten sonra TOKİ'nin kısa sürede ihaleleri tamamlayarak inşaata başlayacağını belirterek, Saraycık Mahallesinde yenilemenin detaylarını anlattı. Tuna, Saraycıkta 20 bin konutta 80 bin kişiye yaşam alanı oluşacağını ifade etti. Saraycık'taki yıkımın başladığına vurgu yapan Tuna, tapu işlemlerinin tamamlanmasına müteakip başlayacak inşaatların normal...