02 / 05 / 2024

Sincan-Köseköy yht projesi

Sincan-Köseköy yht projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Ankara'dan İstanbul'a 1 saat 15 dakikada ulaşılacağını belirtti. Elvan, demir yolu projelerine çok önem verdiklerini vurguladı..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sincan-Köseköy yht projesi Haberi

Sincan-Köseköy yht projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Ankara'dan İstanbul'a 1 saat 15 dakikada ulaşılacağını belirtti. THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara'dan Atatürk Havalimanı'na gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.


SON 12 YILDA 42 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK


Bugün Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'na (Eurasia Rail) katılacağını bildiren Elvan, demir yolu projelerine çok önem verdiklerini vurguladı.


Lütfi Elvan, şöyle devam etti:


"2003 yılında aşağı yukarı 580 milyon liralık bir demir yolu yatırımı söz konusuyken geçen yıl yaklaşık 5,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Demir yolu sektöründe bu yılki yapacağımız yatırım miktarı 9 milyar liradır. Her geçen yıl bu yatırımları artırıyoruz. Son 12 yılda ise 42 milyar liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte demir yolu yatırımlarımıza çok ağırlık...