28 / 04 / 2024

sincan merkez eskişehir yoluna bağlanacakmı

sincan merkez eskişehir yoluna bağlanacakmı

Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi...

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin, Eskişehir'in merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde inşa edeceği sosyal konutların hak sahipleri noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişi ile belirlendi...

Eskişehir'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli, Merkez Odunpazarı İlçesi, Sultandere Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez Işıklar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Eskişehir Fuar Merkezi şehre 600 milyon lira kazandıracak!

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir'de 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Eskişehir'de 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Eskişehir'in Merkez Işıklar Mahallesinde bulunan Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümün 11 aylığına kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Eskişehir termal turizme kavuşuyor!

Eskişehir, termal turizminde merkez olmuş komşularla çevrili. Bursa, Afyon ve Kütahya termali sağlık turizmine dönüştürürken, Eskişehir akıp giden termal suyun ardından bakmakla yetindi. Dünya gazetesi köşe yazarı Tülay Taşkın'ın yazısı;

sincan merkez eskişehir yoluna bağlanacakmı Haberi

sincan merkez eskişehir yoluna bağlanacakmı


Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi.


Başkan Tuna, Sincan merkezini Eskişehir yoluna bağlayacak olan 50 metrelik bulvarın yol çalışmalarını yerinde inceledi. Eskişehir yolu ile Sincan merkezi birbirine bağlayarak Sincan’ın gelişimini hızlandırmayı amaçlayan Başkan Tuna, yol çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Başkan Tuna, “Gündelik işlerle zaman kaybetmek yerine Sincan’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz.” dedi. Vatan Caddesi ile Eskişehir Yolunu birbirine bağlayacak bulvar çalışması vatandaş tarafından da büyük takdir topluyor. Sincanlıların hayal olarak nitelendirdiği bulvar yakında Sincanlıların hizmetine açılacak" dedi.


Bulvarın Sincan’a çok büyük değer katacağını belirten Başkan Tuna, “Sincan’ımız hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye...