15 / 05 / 2024

Sincan Ova Çayı

Sincan Ova Çayı

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Milli Emlak o ildeki 2+1 ve 3+1 konutları 24 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Başkent Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 2+1 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Çay paketlerini depoya kaldırarak stokçuluk yaptılar! Cezayı yediler...

Sincan Belediyesi, fiyat artışı sebebiyle reyonlarındaki çay paketlerini depoya kaldırarak "stokçuluk" yapan marketlere idari işlem uyguladı.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Şehri Yaren Konutları Sincan fiyatları!

Şehri Yaren Konutları Sincan fiyatları 4+1 dairelerde 270 bin TL'den başlıyor. Şehri Yaren Konutları'nda sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Antalya Turunçova'da 17 hektarlık küçük sanayi sitesi kurulacak!

Antalya Büyükşehir Finike’deki irili ufaklı sanayi sitelerini birleştirdi. Turunçova’da 17 hektar arazi üzerinde Küçük Sanayi Sitesi kuracak. İmar planları hazırlanan proje Cuma günü yapılacak Büyükşehir Haziran ayı meclisinde onaylanacak.

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır!

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacağı belirtildi. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri açılıyor!

Balçova Teleferik Tesisleri, güvenlik testlerini aştı. Önümüzdeki ay seferlerin başlayacağını duyuran yetkililer, uluslararası sertifikasyon belgesinin gelmesinin ardından seferlere başlanacağını duyurdu.

Balçova Teleferik Tesisleri Mayıs'ta açılacak!

Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Tesislerin Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

Balçova Termal Otel 135 odayı Norveçlilere ayırdı!

Balçova Termal Oteli Genel Müdürü Ramazan Kaya, Norveçli turistlerin 2015 yılından sonra da tedavi için Balçova'ya geleceğini söyledi.Nisan-Kasım arasındaki 7 ayda 135 odayı yine Norveçlilere ayıralacak.

Batıkent-Sincan metrosu Ocak ayında açılacak!

Batıkent - Sincan metrosu Ocak ayında açılacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca inşası ve test sürüşleri tamamlanan Batıkent-Sincan metrosu, ocak ayının ilk yarısında hizmete girecek...

Balçova Teleferik'in inşaatı için Orman Genel Müdürlüğünden onay geldi!

Altı yıl kapalı kaldıktan sonra Nisan ayında temeli atılan Balçova Teleferik Tesisleri 'nin inşaatının başlaması için Orman Genel Müdürlüğü 'nden beklenen onay nihayet geldi.

Sincan Ova Çayı Haberi

Sincan Ova Çayı

Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Sincan için çalışmalarda bulunan Sincan Belediyesi, ilçenin güzelliğine güzellik katacak yeni projelerine hız verdi. Akşam'da yer alan habere göre; bu projelerden bir tanesi de Ova Çayı Rekreasyon Projesi. Proje ile tarihi ve doğal güzelliklere sahip bölge yepyeni bir görünüme sahip olacak. Ova Çayı'nda çalışmalar hızlanırken, bölgeye yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, spor sahaları, açık-kapalı düğün mekanları, restoran, kütüphane, idari bina, lunapark, mesire, konser ve festival alanı gibi çok sayıda sosyal ve kültürel yapılar da inşa edilecek.

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Ova Çayı ve Ankara Çayı ıslahı konuları Devlet Su İşleri Başkanlığı'nda masaya yatırıldı. Toplantıya DSİ 5. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve diğer yetkililer katılım sağladı. 

ATATÜRK CADDESİ'NDE GRAFİTİ ŞÖLENİ

Sincan Belediyesi,...