22 / 07 / 2024

Sincan parkları

Sincan parkları

Sincan Belediyesi, ilçeyi parklar ve yeşil alanlarla donatmaya devam ediyor. Vatandaşın rahat bir nefes alması için ilçeyi parklarla süsleyen Sincan Belediyesi, parklara yerleştirdiği spor aletleri de büyük ilgi görüyor.

Sincan Belediyesi ilçe parklarını düzenliyor!

Ankara'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının en fazla olduğu ilçelerin başında gelen Sincan'da, yeşil alan ve park çalışmaları hızla sürüyor.

Sincan'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Sincan'da kentsel dönüşüm anlatıldı. Vatandaş tarafından detayları merakla beklenen Kentsel Yenileme Projesi hakkında Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Kanal 5 televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi 100 bin kişiye yeni bir yaşam alanı sunacak!

Sincan' da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 100 bin kişiye yepyeni bir yaşam alanı sunulacağının müjdesini verdi.

Sincan'da dönüşümle 100 bin kişiye yeni bir yaşam!

Sincan' da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 100 bin kişiye yepyeni bir yaşam alanı sunulacağının müjdesini verdi.

Sincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Sincan’ da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Kanal 5 “Gündem Ankara” programına konuk olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kentsel Yenileme projesinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu...

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ankara Sincan' da Kentsel Yenileme projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kentsel Yenileme projesinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sincan'da otopark ve kültür merkezi 6.6 milyon TL'den kiraya verilecek!

Sincan Belediye Başkanlığı; belediyeye ait Atatürk Mahallesi'nde yer alan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasını 5 yıllığına 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te kiraya veriyor.

TOKİ’den Sincan’a 11 bin 518 konut!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı...

Ankara Sincan'da 6.6 milyon TL'ye 5 yıllığına kiralık Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi binası!

Sincan Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi'nde yer alan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi binası 5 yıllığına 6 milyon 615 bin 240 TL bedelle 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te ihale ediliyor...

Çocuk parklarında sigara içilmeyecek mi?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu uyuşturucu ve sigara ile ilgili alınacak yeni önlemleri açıkladı. Buna göre artık çocuk parkları da sigara yasağı kapsamına alınacak. Yetişkin parklarının da sadece bir bölümünde içilebilecek.

Sincan'da 11 bin 518 konut için protokol imzalandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahalleleri'nde 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokole imza attı...

Sincan'da 11 bin 518 ev için protokol imzalandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahalleleri'nde 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokole imza attı...

Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

Ankara Ticaret Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı.

Sincan parkları Haberi

Sincan parkları

Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı sporu 7'den 70'e herkese aşılamak isteyen Belediye, vatandaştan tam not alıyor. 

Sincan Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" anlayışı ile hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ankara'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının en fazla olduğu ilçelerin başında gelen Sincan'da, yeşil alan ve park çalışmaları hızla sürüyor. 

İmar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerleri park yapmaya çalışan Belediye, sağlıklı yaşam için de parklara spor aletleri yerleştiriyor. 

7'den 70'e her kesime hitap eden spor aletlerine ilgi, yükselen hava sıcaklıklarının da etkisiyle her geçen gün artıyor. Yeşil alanıyla, çocuk oyun grubuyla, koşu parkurlarıyla ve kondisyon aletleriyle temiz havanın ve huzurun tadını çıkaran ilçe sakinleri, Sincan'da rahat bir nefes alıyor. 


YEPYENİ 314 PARK 


Göreve geldiği günden bu yana ilçeye 314 yeni park kazandıran Sincan Belediye...