01 / 05 / 2024

sincan spor salonları

sincan spor salonları

Halter Federasyonu, yeniden yapılanma çerçevesinde bünyesine bir yeni tesisi daha kazandırdı. Sincan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor salonu, Halter Federasyonu tarafından yenilenerek hizmete açıldı

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İHL’ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullarda hayata geçirdiği spor salonlarıyla öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her an spor yapmalarını sağlıyor.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

sincan spor salonları Haberi

sincan spor salonları

Halter Federasyonu, yeniden yapılanma çerçevesinde bünyesine bir yeni tesisi daha kazandırdı.


Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Sincan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor salonu, federasyon tarafından yenilenerek hizmete açıldı. Halter malzemeleri  federasyonca karşılanan yeni salonda, 8 adet çalışma pisti bulunuyor.


Salonun açılışında konuşan Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, federasyon olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirtti.


Taşpınar, gençlerin geleceğin şampiyonluğuna aday olduğunu vurgulayarak, "Tesislerimizi gözden geçiriyoruz ve yeni tesisleri branşımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda Sincan'daki çok küçük salonda sporcularımız zor şartlarda antrenman yapıyordu. Ancak şimdi daha rahat ve geniş bir salonda çalışacaklar. Geleceğin şampiyonlara artık bu salonlardan yetişecek" ifadelerini...