07 / 05 / 2024

Sincan toki projesinde son durum

Sincan toki projesinde son durum

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

Sincan'daki TOKİ projesi iptal edildi!

ANKARA'da AKP'li Sincan Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliği ile yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi, hak sahiplerinin projeye imza atmaması ve anlaşmaması sonucunda iptal edilmek zorunda kaldı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ Ankara Sincan 2020 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesinde toplam 2 bin 300 adet konuta yer veriliyor. Projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Sincan 2020 kura çekilişi yarın!

TOKİ Ankara Sincan 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Nusaybin TOKİ projesinde 12. etap kurası yarın çekilecek!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 2. bölge olan 12. etaptaki konutlar için kuralar yarın çekilecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Nusaybin TOKİ projesinde 11. etap kurası çekildi!

TOKİ tarafından Nusaybin'in Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde inşa edilen 11. etabın kurası çekildi.

Sincan toki projesinde son durum Haberi

Sincan toki projesinde son durum

Dar gelirliler için toplamda 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent projesi için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki son dakika detaylarına göre, TOKİ'nin Ankara Sincan ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Ankara Sincan projesi Saraycık Mahallesi'nde inşa edilecek olan projede toplam 573 adet konut yer alacak. TOKİ Ankara Sincan projesinde 573 adet konutun yanı sıra 4 adet dükkan da mevcut.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Isparta 2022 projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan TOKİ projesinin ihalesi E-İhale yöntemiyle yapılacak. Söz konusu projenin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın...